WujoS 297 Opublikowano 20 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2016 (edytowane) Imię: Kuba Wiek: 16Kontakt: Skype, Forum, Steam, jeśli będą potrzebne jakieś dodatkowe informacje oczywiście podamTwój nick na TS3: WujoSDlaczego akurat u nas starasz się o stanowisko admina?: Ponieważ bardzo często siedzę na ts, zgłaszam raz po raz sprawy adminom i w ogóle lubię pomagać w różnych sprawach na ts.Kontakt z administracją: (w skali 1-10): 8Ile czasu spędzasz na TS3: Siedzę jak jestem na komputerze tak od 1 h wyżej Czy posiadasz admina na innym TS3?: NieZnajomość TeamSpeak`a (w skali 1-10): 8Jakie posiadasz doświadczenie z TS3: Na ts classic posiadam range DJ wiem że to z adminem wspólnego nic nie ma ale jakąś tam range mam, miałem też serwer darmowy na którm uczyłem się podstawowych obsług ts'a.Posiadasz sprawny mikrofon(Tak/Nie): TakCzy przeszedłeś już mutację(Tak/Nie): Tak Edytowane 20 Marca 2016 przez WujoS 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NoN4m3 33 Opublikowano 20 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2016 (edytowane) Na TAK a oto powody: - wiek i mutacja - doświadczenie obsługi TS'a oraz jest DJ na ts'ie ale jak sam powiedział to niema nic wspólnego z adminem - aktywny - lubi pomagać innym oraz jest przyjazny i często powie/puści coś śmiesznego - można zawsze się z nim skontaktować przy tym sobie fajnie porozmawiać Jeszcze raz powiem, jestem na TAK! Edytowane 20 Marca 2016 przez NoN4m3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 20 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2016 (edytowane) Oczywiście Wujos na tak - Aktywny - Miły , pomocny - Mutacja - aktywny na forum i to też się przydaje Czasem mu odbija i mnie denerwuje lecz gites ogólnie. Na tak Edytowane 20 Marca 2016 przez Omєga * 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GryTrean 677 Opublikowano 20 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2016 (edytowane) Jestem na tak Miły Aktywny Głos Jest DJ'em Jednak są też minusy Często w ogóle się nie odzywa a po prostu pisze. Edytowane 27 Marca 2016 przez GryTrean 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew. 49 Opublikowano 20 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2016 Jestem na tak. Miły, aktywny i pomocny 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shino 1 881 Opublikowano 20 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2016 Masz moje tak WujoS. Bardzo często Cię widuję na serwerze, Twój głos jest miły dla ucha, masz chęci i czas, by pomóc. Nic mi więcej nie potrzeba. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weronikaa 3 302 Opublikowano 21 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2016 Ogólnie często Cię widzę, więc + aktywność + znajomość ts + Dj spoko NA TAK 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajuN 682 Opublikowano 21 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2016 Czytając podanie przypomniało mi się, gdy w jakoś w styczniu przy zakładaniu kanały pytałeś mnie o podstawowe rzeczy związane z Team speak'iem. Mam nadzieję, że od tamtej pory wiele się dowiedziałeś. Jestem na Tak. -Aktywność. -Obsługa ts3. (Tak jak pisałem wyżej, mam nadzieję, że nauczyłem się sporo.) -Mutacja. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Major|W 33 Opublikowano 22 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2016 Jestem na duże TAK Widuję cb często na ts, więc myślę, że jak dostaniesz tego adma, to go nie zaniedbasz. -aktywny -mutacja -miły i uprzejmy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szoguun 1 568 Opublikowano 24 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2016 Jestem na tak Aktywny Nie raz mi o czymś pisał na pw bym ogarnął albo dał komuś rangi 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia! 3 386 Opublikowano 24 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2016 Ogarnięty, stara się jako DJ, widać go, miły... Wymieniać i wymieniać. XDD *Głos to masz super. *.* XD Jestem na TAK. Powinien sobie poradzić. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magiczny erO 67 Opublikowano 26 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2016 Też jestem na Tak! OGARNIĘTY, DOŚWIADCZONY, AKTYWNY, MUTACJA, DOBRE ZNAJOMOŚĆ TS'A 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BezImiennyy 240 Opublikowano 27 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2016 Jestem na tak u Wujosa, Koleś odwala bardzo dobrą robotę podczas jakiś audycji( umilanie czasu poprzez puszczanie muzyki) Znajomość ts jest dobra jak na admina. Łatwo się z nim dogadać ponieważ nie jest nerwowy itp. Ja osobiście jestem za daniem mu szansy ponieważ przyda się jeszcze jeden admin 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hepi 88 Opublikowano 27 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2016 Jestem na tak - Wiek - Czas na rozmowy na TeamSpeaku - Ciekawy Głos - Jesteś tam De Jotem więc pasujesz jak najbardziej Pozdrawiam Hepi 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kedzior 29 Opublikowano 27 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2016 Jestem na tak Ogarnięty, doświadczony, mutacja, wiele środków kontaktu, pomocny 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DziQu1 30 Opublikowano 27 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2016 Jestem na TAK -Aktywny na TS3 i Forum -Mutacja -Miły Czasami odbija, ale da się wytrzymać Pozdrawiam 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyńka 2 434 Opublikowano 27 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2016 Widząc powyższe pozytywne opinie na temat Wujosa myślę, że jest to dobry kandydat na admina. Ostatnio często przesiaduje na Ts'ie, aktywnie uczestniczy w prowadzeniu audycji i życiu naszego serwera. Czasami faktycznie ma różne dziwne pomysły, co może wiązać się w przyszłości z narzekaniem na to użytkowników, ale myślę, że Wujos na tyle się ogarnie, że nic głupiego nie zrobi. Poza tym jest chętny do pomocy, co potwierdza jego udział w audycjach muzycznych. Myślę, że można dać mu szansę. Jestem na tak. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 28 Marca 2016 Właściciel Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało przyjęte. Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdź Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi