raveNN 9 Opublikowano 20 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2016 (edytowane) 1. Nick: raveN2. Imię: Dawid3. Wiek: 264. Znajomość AMX (1-10): 9/105. Sprawny i działający mikrofon: Tak6. Składka (tak/nie): Tak / mam wykupione nawet premki x2 i vip7. Link do swojego GameTracker'a**: http://www.gametracker.com/player/RaVeN/193.33.176.143:27015/8. Czy używałeś wspomagaczy (AD, SH, itp.) (TAK/NIE) jeżeli tak, to jakich: nie miałem okazji9. Parę słów o sobie **: Dawid lat 26 pracuje jako menager, mam żonę i małą córeczkę która ma 5 ms, cs jest formą relaksu po pracy wcześniej w młodszych latach była to piłka nożna jak to prawie u większości chłopaków , myślę ze jestem kulturalny lecz to pojęci może być różnie postrzegane przez innych. 10. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Chciałbym zostać administratorem ponieważ irytują mnie ludzie skracający mapy tylko po to by pobić czyjeś wypracowane rekordy oraz dzieci krzyczące przez mikrofon.11. Czy posiadasz STEAM? (TAK/NIE) jeżeli tak, podaj STEAM_ID: kiedyś miałem 12. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: + 2h 13. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): to w zależności od tego w jakich godzinach pracuję 14. Staż w Counter-Strike 1.6: koło 9 lat z przerwami 15. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): tak wielokrotnie Edytowane 20 Marca 2016 przez raveNN 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adisek1337 114 Opublikowano 20 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2016 +GT +Amx +Wiek +Micro +Składka Jestem na TAK 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
V0RDEN 1 572 Opublikowano 20 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2016 No u mnie również masz +stary koń jestesna serwerze widuję Cię GT jakos mi nie wwysietla u Ciebie nie wiem czemu bo chciałem sprawdzić no ale widuję Cięogarnięty jest więc jak dla mnie jest ok 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.... 20 Opublikowano 20 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2016 Jestem na TAK +Gt +amx +mikro +składka 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magiczny erO 67 Opublikowano 20 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2016 Na tak Gt Mikro Wiek Spiry staz 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maus 833 Opublikowano 20 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2016 Jestem za okresem próbnym dlaczego? Gt nie powala Składka jest Kultura jest Ale kiedy nie ma admina to przedłużasz jeszcze nawet teraz gram to Ty nawet nie masz słuchawek GanjaMan Ci mówił abyś nie przedłużał na mapie govno bo latałeś na całej mapie po wejściu w kolejkę. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToXyn 49 Opublikowano 21 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2016 Jestem na tak -składka -mikro -amx -punkty 9/10 dobrze rozwinięte 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 21 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2016 Tych 2godzin + nie widać na GT, ale rozumiem - praca, rodzina etc.. Tylko po co pisać, że się będzie siedziało nie wiadomo jak długo, skoro widać ile dana osoba gra. Bans wygląda spoko, doświadczenie jest, dinozaur jak V0rden, nie mam zastrzeżeń. Jestem na tak. Powodzenia ;] 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HardBoss 90 Opublikowano 21 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2016 Za okresem próbnym: - GT - do poprawy - AMX - Punkty 9 i 10 dostatecznie rozwinięte - aktywność na forum - do poprawy - AMXBans - Składka - Micro 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esme 2 242 Opublikowano 26 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2016 Podanie przyjęte. Okres próbny 7 dni, zobaczymy jak będzie z aktywnością i działaniem w praktyce. Gratuluję, powodzenia i zapraszam na PW. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esme 2 242 Opublikowano 26 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Twoje podanie zostało przyjęte. Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdźPozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi