Semi 1 260 Opublikowano 27 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2016 Imię: MateuszWiek: 16Kontakt: Steam/GG/Forum/TS3/I wszedzie gdzie mnie dorwiecie Twój nick na TS3: Semi.Dlaczego akurat u nas starasz się o stanowisko admina?: Ponieważ przesiaduje zazwyczaj na ts3, ostatnim czasem zmniejszyła mi się troszkę aktywność, ale znów wracam do całodziennego przesiadywania. Wielokrotnie robię "nocki" i siedze do późnej nocy/rana, właśnie o tych porach widuję osoby, które są nie zarejestrowane/proszą o kanał, a nasza administracja już niestety o tych godzinach śpi.Kontakt z administracją: (w skali 1-10): 10Ile czasu spędzasz na TS3: Większość wolnego czasu.Czy posiadasz admina na innym TS3?: Nie.Znajomość TeamSpeak`a (w skali 1-10): 10/ oczywiście nie jestem żadnym programistą etc.Jakie posiadasz doświadczenie z TS3: Stawiałem niejednokrotnie serwery teamspeak, nawet na tej sieci, dlatego też myślę, że nie małe Posiadasz sprawny mikrofon(Tak/Nie): Oczywiście Czy przeszedłeś już mutację(Tak/Nie): Tak Jako admin ts3 deklaruje się do wykonywania i spełniania waszych wszystkich oczekiwań od osoby na posiadającej te stanowisko! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shino 1 881 Opublikowano 27 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2016 W sumie to nawet na tak jestem. Ta znajomość tsa w skali trochę słabo wypada, ale no ujdzie, ujdzie. Widzę Cię dosyć często, więc może mi kiedyś kanał zrobisz. Doświadczenie też masz, więc jestem za. Piona wariat. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 27 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2016 (edytowane) Chyba oszalałeś pisząc to podanie. Twoja aktywność do dzisiejszego dnia jest bardzo słaba a napisałbym że tragiczna. Podanie napisane bardzo słabo. W ogóle się nie postarałeś nawet aby twoje podanie " jakoś " wyglądało Twoja kultura nie zna granic i pokazywałeś mi to obrażając mnie na TS3 na pw ( odnośnie sytuacji z botami której ty nawet chłopie nie znasz ) Jesteś osobą prowokująca nie tylko na tsie lecz na forum. Są lepsze osoby na to stanowisko jak i nie jesteś dla nikogo przykładem. Również są osoby które wiedzą co ty wyczyniałeś, ale to może jeszcze nie ten czas. Będzie do tego lepsza sytuacja Wielkie nie Edytowane 27 Marca 2016 przez Omєga * 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magiczny erO 67 Opublikowano 27 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2016 Jestem na nie To są jaja nie chce się rozpisywać, bo to nie ma sensu -aktywność -słabo rozpisane podanie -kultura Same minusy są u ciebie popraw się wtedy będę na tak.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szoguun 1 568 Opublikowano 27 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2016 Jestem na nie Podanie pisane dla beki Kłamie w podaniu (Pozdro) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 891 Opublikowano 27 Marca 2016 Właściciel Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone. Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi