Arek228 0 Opublikowano 27 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2016 Dlaczego nie mam wstępu na serwer ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HardBoss 90 Opublikowano 27 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2016 Opisz dokładnie problem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esme 2 242 Opublikowano 27 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2016 Podaj swój nick, jaki komunikat wyświetla się przy dolaczaniu do serwera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black-Hunter 238 Opublikowano 27 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2016 (edytowane) Jeżeli wyświetla ci się "Fake client ....... 8 second" (nie pamiętam tego dokładnie) to musisz odłączyć internet na 8 sekund i będziesz już mógł wejść. Jeśli to ten problem to masz już odpowiedź Jeśli nie to opisz co i jak Edytowane 27 Marca 2016 przez Black Hunter Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arek228 0 Opublikowano 27 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2016 Nick: Arek wyświetla się komunikat : You have no entry to the serwer... To może być coś z tymi podszywkami może ktoś grał na moim koncie coś odwalił i jakiś ban czy coś nie mam pojęcia Opis: Po prostu wchodzę na cs'a pograć wchodzę na serwer wyświetla się komunikat to tyle później już wszedłem na serwer i zgłosiłem sprawę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 27 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2016 Wpisz hasło. Komunikat dotyczy hasła jak nie masz hasła, to zarezerwuj nick u @Esme albo Właściciela Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arek228 0 Opublikowano 27 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2016 Gdzie wpisać hasło ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 27 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2016 w konsole, użyjesz komendy setinfo _pw "tutaj wpisujesz hasło" i gotowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arek228 0 Opublikowano 27 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2016 (edytowane) Dalej nie działa ... Napisze wiadomość do tego który zarezerwował mój nick .On może coś pomoże ... Edytowane 27 Marca 2016 przez Pawel.? Pamiętaj o opcji "edytuj", nie pisz post pod postem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 27 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2016 Edytuj swoje posty, bo robi się burdel.. Jeżeli to ty grałeś na nim cały czas (ten serwer) a ktoś ci go zarezerwował, to chyba masz prawo odzyskać nick. Jeżeli to jest twoja 1'wsza wizyta na serwerze to niestety musisz zmienić nick a to chyba nie problem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arek228 0 Opublikowano 27 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2016 Ale ja sam sobie wczoraj rezerwowałem nick.Dzień przed normalnie grałem na serwerze zobaczyłem , że ktoś gra razem ze mną czyli podszywka była w tym samym czasie co ja to wszedłem na forum i zarezerwowałem nick . Raczej nikt nie mógł tego zrobić ... i teraz rozumiem że to jest problem z tym rezerwowaniem nicka więc muszę napisać do tego który zarezerwował mi ten nick , ponieważ dostałem od niego wiadomość , że już wszystko zrobione ... Więc teraz idę pisać z tym który mi zarezerwował on może coś poradzi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 27 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2016 Plątasz tak że się pogubiłem, ale okej. Czyli napisałeś najprawdopodobniej do @-_- , i pewnie hasło zapomniałeś. Z tego miejsca skoncz dyskusje, napisz na PW do @Esme i poproś o wskazówki ewentualnie przypomnienie hasła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esme 2 242 Opublikowano 27 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Wyjaśnione, zapraszam do mnie na PW. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi