Esme 2 242 Opublikowano 30 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2016 Nick:EsmePowod: SzkołaCzas nieobecnosci: zmniejszona aktywność do 20 kwietniaCos od siebie: Nie mam zbyt wiele czasu, mam jeszcze dłużej zajęcia, co wiążę się z tym że przed komputerem mogę usiąść najwcześniej o 17 godzinie, poza tym mnostwo nauki z dnia na dzien i multum pracy domowej, co przekłada się na to, że tracę kilka godzin, no a niedługo egzamin, także czas wziąć się za naukę, skoro nie wzięłam się od 3 lat xd. Po 20 kwietnia szkoła idzie na bok, także będę miała wtedy dużo czasu ;d Spać też kiedyś muszę ;d 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
V0RDEN 1 572 Opublikowano 30 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2016 Nie rob scen Ninja zostan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 891 Opublikowano 30 Marca 2016 Właściciel Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja nieobecność została przyjęta. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi