Esme 2,237 Posted March 30, 2016 Share Posted March 30, 2016 Nick:EsmePowod: SzkołaCzas nieobecnosci: zmniejszona aktywność do 20 kwietniaCos od siebie: Nie mam zbyt wiele czasu, mam jeszcze dłużej zajęcia, co wiążę się z tym że przed komputerem mogę usiąść najwcześniej o 17 godzinie, poza tym mnostwo nauki z dnia na dzien i multum pracy domowej, co przekłada się na to, że tracę kilka godzin, no a niedługo egzamin, także czas wziąć się za naukę, skoro nie wzięłam się od 3 lat xd. Po 20 kwietnia szkoła idzie na bok, także będę miała wtedy dużo czasu ;d Spać też kiedyś muszę ;d 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
V0RDEN 1,571 Posted March 30, 2016 Share Posted March 30, 2016 Nie rob scen Ninja zostan Link to comment Share on other sites More sharing options...
Root -_- 11,251 Posted March 30, 2016 Root Share Posted March 30, 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja nieobecność została przyjęta. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts