Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Właściciel Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Witam, Z dniem dzisiejszym serwer zostaje zamknięty. Powodem tego jest fakt, iż od ponad roku aktywność na tym serwerze jest dość słaba, nic się w tym kierunku nie zmienia. Dziękuje wszystkim, którzy w jakiś sposob przyczynili sie do tego by poprawić ten serwer. Osoby, które miały aktywne usługi, proszę o kontakt na PW 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James0v 1 688 Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Szkoda, że w jakikolwiek sposób nikt nie był w stanie odgadnąć co jest powodem tak małej aktywności na serwerze.Zamknięcie serwera będzie skutkowało jakimś innym modem czy to jest całkiem serwer w plecy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pauulyn 121 Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Szkoda, że w jakikolwiek sposób nikt nie był w stanie odgadnąć co jest powodem tak małej aktywności na serwerze. Zamknięcie serwera będzie skutkowało jakimś innym modem czy to jest całkiem serwer w plecy? " nie planuje nic robić, ostatni miesiąc wypadl mizernie i musialem kombinować" ~ Karol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShadowBiceps 5 Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2016 ehh to szkoda ;/ zresztą dużo graczy odeszło no cóż Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PumasS 483 Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2016 CoD 201 był wcześniej CoD 45001, na którym bardzo często grałem. Z czasem serwer tracił graczy i został przekształcony w 201. Zmiana też nic nie dała i serwer zostanie zamknięty. Dziękuje Ci @-_- za szansę bycia opiekunem. Ten serwer będę wspominał zawsze.... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FunnyPuma ^^ 155 Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Co prawda nie grałem na 45k1 i nie wie jaka była tam sytuacja, ale gdy zacząłem na 201 grać, to sytuacja nie była jeszcze aż tak słaba jak ostatnio. Był to serwer, na którym chętnie grałem. Dziękuje @-_-, że dałeś mi szansę bycia opiekunem. Podobnie jak @PumasS, będę ten serwer wspominał zawsze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vaaS 948 Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Wszystko co dobre kiedyś się kończy, pozdrawiam serwer jako były admin. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeO12 369 Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Ten serwer na prawdę wiele mnie nauczył i bardzo bardzo dużo miłego mnie spotkało, najbardziej cieszę się z tego, że mogłem współpracować z takimi ludźmi jak KropkA, Chińczyk. Na prawdę bardzo szkoda mi tego serwera, w końcu trochę nim byłem. Dziękuję -_- za ponowne danie mi szansy, po moim odejściu. Dziękuję wszystkim, z którymi współpracowałem. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Napi3r 0 Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Ehh Szkoda ze zamknięto ten serwer :/ Fajnie sie grało Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xKardzio 668 Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Przepraszam za to, że wystraszyłem wam ludzi z 45k1. Szkoda serwera bo spędziłem na nim trochę czasu :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Mnie to akurat bardziej podobał się 45k, ale musieliście go zepsuć 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi