Root -_- 11,251 Posted April 3, 2016 Root Share Posted April 3, 2016 Witam, Z dniem dzisiejszym serwer zostaje zamknięty. Powodem tego jest fakt, iż od ponad roku aktywność na tym serwerze jest dość słaba, nic się w tym kierunku nie zmienia. Dziękuje wszystkim, którzy w jakiś sposob przyczynili sie do tego by poprawić ten serwer. Osoby, które miały aktywne usługi, proszę o kontakt na PW 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
James0v 1,688 Posted April 3, 2016 Share Posted April 3, 2016 Szkoda, że w jakikolwiek sposób nikt nie był w stanie odgadnąć co jest powodem tak małej aktywności na serwerze.Zamknięcie serwera będzie skutkowało jakimś innym modem czy to jest całkiem serwer w plecy? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pauulyn 121 Posted April 3, 2016 Share Posted April 3, 2016 Szkoda, że w jakikolwiek sposób nikt nie był w stanie odgadnąć co jest powodem tak małej aktywności na serwerze. Zamknięcie serwera będzie skutkowało jakimś innym modem czy to jest całkiem serwer w plecy? " nie planuje nic robić, ostatni miesiąc wypadl mizernie i musialem kombinować" ~ Karol Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShadowBiceps 5 Posted April 3, 2016 Share Posted April 3, 2016 ehh to szkoda ;/ zresztą dużo graczy odeszło no cóż Link to comment Share on other sites More sharing options...
PumasS 483 Posted April 3, 2016 Share Posted April 3, 2016 CoD 201 był wcześniej CoD 45001, na którym bardzo często grałem. Z czasem serwer tracił graczy i został przekształcony w 201. Zmiana też nic nie dała i serwer zostanie zamknięty. Dziękuje Ci @-_- za szansę bycia opiekunem. Ten serwer będę wspominał zawsze.... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
FunnyPuma ^^ 155 Posted April 3, 2016 Share Posted April 3, 2016 Co prawda nie grałem na 45k1 i nie wie jaka była tam sytuacja, ale gdy zacząłem na 201 grać, to sytuacja nie była jeszcze aż tak słaba jak ostatnio. Był to serwer, na którym chętnie grałem. Dziękuje @-_-, że dałeś mi szansę bycia opiekunem. Podobnie jak @PumasS, będę ten serwer wspominał zawsze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vaaS 948 Posted April 3, 2016 Share Posted April 3, 2016 Wszystko co dobre kiedyś się kończy, pozdrawiam serwer jako były admin. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NeO12 369 Posted April 3, 2016 Share Posted April 3, 2016 Ten serwer na prawdę wiele mnie nauczył i bardzo bardzo dużo miłego mnie spotkało, najbardziej cieszę się z tego, że mogłem współpracować z takimi ludźmi jak KropkA, Chińczyk. Na prawdę bardzo szkoda mi tego serwera, w końcu trochę nim byłem. Dziękuję -_- za ponowne danie mi szansy, po moim odejściu. Dziękuję wszystkim, z którymi współpracowałem. Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Napi3r 0 Posted April 3, 2016 Share Posted April 3, 2016 Ehh Szkoda ze zamknięto ten serwer :/ Fajnie sie grało Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
xKardzio 668 Posted April 4, 2016 Share Posted April 4, 2016 Przepraszam za to, że wystraszyłem wam ludzi z 45k1. Szkoda serwera bo spędziłem na nim trochę czasu :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miłosz 2,767 Posted April 5, 2016 Share Posted April 5, 2016 Mnie to akurat bardziej podobał się 45k, ale musieliście go zepsuć 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts