GhsS 5 Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Nie zauważyłem tutaj tego tematu więc myślę, że się przyda: Wielu graczy Non Steam ma problem z znalezieniem Ss'ów. W tym poradniku pokaże jak je znaleść... 1.Wchodzimy w Start i w pasku wyszukiwania piszemy %appdata% 2.Otworzy nam się plik Romaning a więc cofamy się do AppData 3.Wchodzimy do folderu Local i szukamy VirtualStore 4.Wchodzimy do VirtualStore a następnie do Program Files (x86) 5.I właśnie tam powinniście mieć folder z Waszym CS potem wchodzicie do cstrike lub cstrike_polish Dziękuje Za jakiekolwiek białe pola obok zdjęć, przepraszam ale robiłem ten poradnik na szybkości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2016 http://forum.cs-classic.pl/topic/616-jak-wrzuca%C4%87-ssy/ Taki poradnik już istnieje, zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Zamykam. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi