GhsS 5 Posted April 10, 2016 Share Posted April 10, 2016 Nie zauważyłem tutaj tego tematu więc myślę, że się przyda: Wielu graczy Non Steam ma problem z znalezieniem Ss'ów. W tym poradniku pokaże jak je znaleść... 1.Wchodzimy w Start i w pasku wyszukiwania piszemy %appdata% 2.Otworzy nam się plik Romaning a więc cofamy się do AppData 3.Wchodzimy do folderu Local i szukamy VirtualStore 4.Wchodzimy do VirtualStore a następnie do Program Files (x86) 5.I właśnie tam powinniście mieć folder z Waszym CS potem wchodzicie do cstrike lub cstrike_polish Dziękuje Za jakiekolwiek białe pola obok zdjęć, przepraszam ale robiłem ten poradnik na szybkości Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paweł. 3,324 Posted April 10, 2016 Share Posted April 10, 2016 http://forum.cs-classic.pl/topic/616-jak-wrzuca%C4%87-ssy/ Taki poradnik już istnieje, zamykam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paweł. 3,324 Posted April 10, 2016 Share Posted April 10, 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Zamykam. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts