Marina. 1 405 Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Kolejną nominowaną osobą jest Czas na zadawanie pytań macie do piątku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyńka 2 434 Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2016 (edytowane) [P] Cześć dziku [P] Podoba Ci się mój bic? [P] Dlaczego mam bica większego od Twojego? [P] Kochasz mnie nad życie? [P] Jak zareagowałeś kiedy zadzwoniłam do Ciebie podczas biegania? (wiem, że opowiadałes, ale kc) [P] Dlaczego robisz najlepszą grafikę na świecie? [P] Zrobisz mi jeszcze jedno tło na yt i milion sygnaturek? [P] Kiedy się widzimy? [P] Nagramy razem czelencz? [P] Tęsknisz trochę za forum czy nie? [P] Dlaczego dodajesz tak mało filmików z bmx'a na snapa? [P] Zabić Cię? [P] Myślisz, że to koniec pytań? [P] Domyśliłeś się, że odpowiedź brzmi "Nie"? [P] Cieszysz się, że nasz kontakt się nie urwał? [P] Dlaczego nie zapijesz się w trupa, bo chcesz wracać rowerem? [P] Nie wierzysz mi, że Cię zaniosę? [P] Przyjdziesz jeszcze do mnie kiedyś pośpiewać? [P] Lubisz grać na flecie? [P] Lubisz w czoko? [P] Pozdrowisz ode mnie swojego kolegę jeszcze raz? (tego z centrum) [P] Tęsknisz czasem za starą ekipą Ts'ową? [P] Myślisz, że dlaczego ludzie się zmeniają? [P] Będziesz się starał jeszcze o jakąś funkcję tutaj czy to finito? [P] Dlaczego jesteś taki gruby? [P] Pójdziesz pobiegać? [P] Podoba Ci się Twój napis u mnie w profilu? [P] Usunąć go czy nie? [P] Co myślisz o szantażowaniu ludzi? [P] Lubisz jeść grochówke? [P] Chcesz iść do wojska? [P] Dlaczego Ci zawsze tak odwala? [P] Wiesz, że bardzo Cię szanuję? [P] Jak to było dostać przeze mnie dwie uwagii w szkole? [P] Kochasz mnie za to i tak? [P] Wiesz, że połowa milki moja? [P] Przestaniesz w końcu palić? [P] Zaczniesz się uczyć? [P] Jestem w ciąży [P] Wychowasz ze mną nasze kolejne dziecko czy mogę je zjeść? [P] Kiedy nauczysz mnie triczków na bmx'ie? [P] Wiesz, że jump city jest nasze? [P] Nie weźmiemy ze sobą Kryptona, prawda? [P] Masz jeszcze to nagranie jak śpiewam na karaoke? [P] Co sądzisz o moim występie? [P] Nauczyć Cię grać na gitarze za friko? [P] ? Edytowane 14 Kwietnia 2016 przez Pynia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weronikaa 3 302 Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Witaj klocku - Jak się miewasz? - Czemu nazywasz mnie przykrą? XD - Kiedy wbijasz na Teamviewer'a? - Będziesz mi włączał głupie strony? - Co Ty masz z tą milką, zachłanny chłopcze XD ? - Żadnej nie dostaniesz, wiesz? - TSTS weekend bobie, bo dawano Cię nie było? - Lubisz mnie? - Jesteś bobkiem? - CZEMU nie umiesz grać w cs? - Jezu jak można tak grać? XDD - Kiedy uczymy się cinema4d? - Z czego ja Ci miałam zrobić ten avek? xDD - Zakładamy firme? - Ale nie będziesz prezesem XD - Co potem? ( jakie liceum, może studia ) - Czemu tyle PALISZ? - Czemu masz głos jak stary dziad w tym wieku? - Starczy? - Jesteś nienormalny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marina. 1 405 Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2016 elo co tam? wszystko ok? koniec. żartuje. grafika 2/10, wiesz? nie lubię Cię, nie zrobiłeś mi napisu, to też wiesz? widzimy się w wakacje? Kiedy maraton nocny na ts? XD Pszczółka Maja? Czemu nie miałeś kanału? Mam pełno scr Dobrze o tym wiesz Dodać parę? Nie no, nie dodam To tyle Lubisz mnie? Ja Ciebie też elo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PumasS 483 Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Siema [P] Jak się tu znalazłeś ? [P] Czemu uciekłeś ? [P] Znasz John White ? XD [P] Masz zwierzątko ? [P] Czemu nie zrobiłeś mi zlecenia ? :v Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia! 3 386 Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2016 [P] Dalej coś czasami grafikujesz? [P] Jakie kolory najczęściej mylisz daltonisto? [P] Rower jeszcze nie połamany? [P] Czemu wysyłasz ciągle snapy z dziewczynami, a ty się pokażesz chociaż? [P] :ninja:? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esme 2 242 Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2016 [P] Odblokujesz mnie na fb? XDDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krypton 983 Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2016 [P] Kiedy będziesz w Wawie ?[P] Zagramy w lol'a ? ^^[P] Pokażesz bicka?[P] Jak tam twoja niebieskooka ? [P] Sprzedaj tego BMX'a![P] Wiesz że jesteś grafikiem 2/10?[P] Lubisz mnie ? xdddd [P] Kiedy skończysz kręcić te fajki? :/ [P] Jump City ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shino 1 881 Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Zamykam. Czas na odpowiedzi do niedzieli. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi