Zeus446 139 Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Witam . Chciałbym zaproponować reset serwera ponieważ z tego co widzę na serwerze gra bardzo mało osób które jest spowodowane tym że zabrało im lvl lub nie mogą odzyskać . Następnym powodem jest to że każdy na start otrzymuje 50 lvl nie wszyscy się zgadzają z tym ponieważ stali gracze zostali pokrzywdzeni muszą wszystko nadrabiać . W tym samym czasie proponuje zedytować klasy które miały być edytowane mi. Klasa Rambo ponieważ teraz gdy wejdzie 2/3 rambo na małej mapie nie ma sensu grac . Czekam na wyrażenie opinni innych graczy . Z poważaniem Zeus |[uK] 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BoteczeQ 123 Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2016 (edytowane) Podoba mi się, jeśli mielibyscie problem z datą ja zaproponuje, piątek czyli 22.04 @Reniaa no i po egzaminach Edytowane 17 Kwietnia 2016 przez BoteczeQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichciO 31 Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Chce tego... :F Razem z resetem wprowadźcie zmiany w klasach napisanych w temacie ze sprawami serwera. Trzeba je zmodyfikować... Pozderki 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniaa 848 Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Rowniez jestem za propozycja resetu . Faktem ja nie mialam jakiegos wielkiego lvl'u bo bodajze 54/55 no ale jednak jakis tam lvl byl . I popieram BoteczQa, rowniez z propozycja daty co do resetu , zeby byl to piatek 22.04.2016r najlepiej gdzies w granicach 16-18 wtedy kazdy bedzie po pracy,szkole (tak mniej wiecej) 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Katy 46 Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Reset jak najbardziej tak, a jeśli chodzi o zmiany w klasach to mała prośba do opiekunów- Wy jesteście odpowiedzialni za tworzenie klas i normalną rzeczą jest, że pytacie o zdanie graczy, ale jeżeli teraz wprowadzicie zmiany to nie ulegajcie aż tak komentarzom na ich temat. Zawsze komuś coś nie będzie podobało się w danej klasie tym bardziej, że największe pretensje są zawsze o premium, które w końcu muszą się wyróżniać spośród innych. Myślę, że ze wszystkich propozycji odnośnie klas w tamtym temacie można w końcu stworzyć klasy, które zadowolą wszystkich i mam nadzieję, że zostaną one na dłużej 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FunnyPuma ^^ 155 Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Również jestem za resetem, myślę, że dzięki temu przybędzie nowych graczy, bo teraz to w codtop15 są gracze, co mają duże lvl'e i w większości to są gracze mający klasy premium, co może trochę nowych graczy zniechęcać do gry, wiem to z własnego doświadczenia. Zawsze komuś coś nie będzie podobało się w danej klasie tym bardziej, że największe pretensje są zawsze o premium, które w końcu muszą się wyróżniać spośród innych. Myślę, że ze wszystkich propozycji odnośnie klas w tamtym temacie można w końcu stworzyć klasy, które zadowolą wszystkich i mam nadzieję, że zostaną one na dłużej Zgodzę się z Tobą, że nigdy nikogo się nie zadowoli, zawsze się znajdzie ktoś, kto będzie na jakąś klasę narzekać i tutaj chodzi głównie o premium, także myślę, że nie ma co się główkować za bardzo nad edycją klas, gdyż nie zadowolimy nikogo. Także, jeśli chodzi o Rambo i inne klasy, wybrać 1 propozycję graczy/adminów zamieszczoną w osobnym temacie. Takie moje zdanie. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shizoo 61 Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Podoba Mnie sie to ! I tak jak wyżej napisali , najlepiej w piątek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz2pa 321 Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Reset zapewne odbędzie się w piątek dokładniejsza godzina nie jest mi znana. Data może ulec zmianie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz2pa 321 Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Wyjaśnione Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi