OliTaa23 0 Opublikowano 2 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2016 (edytowane) Nick na serverze; OliTa na kogo składam skarge: Admin eqQ (http://steamcommunity.com/profiles/76561198160366816/) data zdarzenia: 10 min temu. Opis sytuacji: Jeśli to ma być admin to gratuluje wyboru, 0 przykładu dla innych, jestem dziewczyna a więc moj głos nieco sie rozni od głosów mezczyzn, a mianowice mam 23 lata i nie wiedzialam ze jestem dzieckiem ktore nie przeszło mutacji, ponadto ponoc jak to admin twierdzi jestem głupsza od niego.. Mimo ze nie ma sprawdzonych informacji i ssie sobie info z paluszka twierdzi ze gram z TS z swoim chlopakiem co jest totalna bzdeta.. Oprocz tego zbanowal równiez Bytomiak47.. który ma range Global Elite... i za przeproszeniem z dupy dał mu bana... mimo moich staran i prosb by podal mi strone forum, poniewaz chce złożyc skarge odpowiedział mi "gówno mi możesz" po czym mnie zmutował. Przez Rok byłam adminem i nigdy nie spotkałam się z takim czymś... przykro mi ze ktos taki jak eqQ przeszedł rekrutacje na admina.. bo to odpowieni admin napewno nie jest. Pozdrawiam z powazaniem Olita 23 Edytowane 2 Maja 2016 przez OliTaa23 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia! 3 386 Opublikowano 2 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2016 (edytowane) http://forum.cs-classic.pl/topic/47510-ban-za-darmoskarga-na-uqq/ <--- Poprzednia skarga. Przyjęta. Jak w skardze zamieszczonej wyżej, nie będę tego powtarzać. Admin nie powinien się tak zachowywać. Powtarzam to zawsze kultura mimo prowokacji ze strony graczy (tu tego nie było). Nie słuszne mute. equ dostaje bana na tydzień za nadużywanie admina. Skarga przyjęta. Edytowane 2 Maja 2016 przez Kasiaaa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia! 3 386 Opublikowano 2 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Twoja skarga została przyjęta!Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi