Dexterovsky 13 Opublikowano 2 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2016 (edytowane) 1. Nick: Dexterovsky [k]2. Imię: Dawid3. Wiek: 18 rocznikowo.4. Znajomość Sourcebans (1-10): Napisze szczerze, nie mialem jeszcze admina w cs go i Sourcebans jest mi na razie obcy, ale z tego co zdazylem sie dowiedziec jest on podobny do AMX MOD, a tego znam bardzo dobrze bo adminowalem dwa lata w 1.6.5. Sprawny i działający mikrofon**: tak6. Składka (tak/nie): tak7. Link do swojego GameMe**: http://classicffa.ga...ayerinfo/2570108. Parę słów o sobie **: A wiec tak, mam na imie Dawid, pochodze z woj. Mazowieckiego. Interesuje sie piłką nożna (głównie liga angielska), troszeczke samochodami, tenisem stołowym no i oczywiscie Cs'em <3. Chodze do 2 klasy technikum spedycyjnego ( nie mylic z technikem specjalnym ).9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Mimo szybkiej rekrutacji ktora ostatnio była są momenty gdy na serwie brakuje admina a pojawi sie w tym momencie gracz z haksami. Na serwie mozna natrafić także na dzieci które podczas nieobecnosci rodzicow zaczynaja robić swego rodzaju syf, chodzi mi o nadmierne uzywanie mikrofu i tego typu sprawy. Problem jest rowniez z graczami niewypelniajacymi celów mapy.10. Steam_ID:STEAM_0:0:4235393011. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: W dni robocze 2/3 h. Sobota-Niedziela 2-4 h na dzień.12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy):Dni robocze : 17-20, weekendy : 13-1913. Staż w Counter-Strike Global Offensive: 1000h.14. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków):Tak jak wspomnialem wyzej w CS:GO nie mialem, ale w 1.6 adminowalem ponad dwa lata. Miałem złozyc po tygodniu lecz postanowiłem dac sobie troche wiecej czasu. Skopiowalem i wkleiłem poniewaz nie widzialem potrzeby pisania podania od nowa. Jest to moje drugie podanie, link do pierwszego :http://forum.cs-classic.pl/topic/46960-podanie-dexterovsky/ Edytowane 2 Maja 2016 przez Dexterovsky Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia! 3 386 Opublikowano 2 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2016 Ze względu, że miałam otwierać szybką rekrutację przyjmuję cie na Okres Próbny. Dlaczego okres próbny? Bo mam trochę wątpliwości co do ciebie, ale w poprzednim podaniu admini dosyć dobrze o tobie napisali, więc zobaczymy. Dostajesz bardzo DUŻĄ szansę. Jedną szansę, skarga nawet do mnie na pw grozi utratą admina. Radzę sobie przyswoić: http://forum.cs-classic.pl/topic/36150-regulamin-csgo-only-dd2mirageinferno/ W razie jakichkolwiek problemów, pisz na steam lub forum. W celu otrzymania admina proszę o wiadomość ze steamID na PW. Przyjęty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia! 3 386 Opublikowano 2 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Twoje podanie zostało przyjęte. Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdźPozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi