ReVoaKaBarteK 65 Opublikowano 4 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2016 1. Nick: ReVo 2. Imię: Bartek 3. Wiek: Za półtorej miesiąca 18 4. Znajomość Sourcebans (1-10): Nigdy nie mialem z tym stycznosci, tylko w 1.6 z amx 5. Sprawny i działający mikrofon**: Tak 6. Składka (tak/nie): VIP tez się liczy? Bo jak się konczy to odnawiam, ale jak będzie trzeba skladke zapłacić to nie ma problemu. 7. Link do swojego GameMe**:http://classicffa.gameme.com/m/playerinfo/373799?uid=8ba8ae3e2a19225161792c7ee7bdcb6c 8. Parę słów o sobie **: Mam na imię Bartek. Mieszkam w małej wsi w województwie kuj-pom. Uczę sie w liceum na profilu mat-fiz. Bardzo lubię uprawiać sport (pilka nozna, siatkowka, hokej, pływanie). Niedawno dostałem zapału do rozwijania swojego języka angielskiego. Tak jak chyba każdy tutaj lubię sobie pyknąć w csa. Z tą świetną grą mam styczność 6 lat poczynając od 1.6. To chyba tyle 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Długo gram juz na tym serwerze i chciałbym pomóc w pilnowaniu porządku 10. Steam_ID:STEAM_0:1:121794043 11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: Do 4h dziennie 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): Praktycznie codziennie, różnie. Mogę raz wbić wcześnie rano, późno w nocy, jak i o normalnej porze. 13. Staż w Counter-Strike Global Offensive: Koło 9 miesięcy 14. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): W Cs go nigdy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanjy 242 Opublikowano 4 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2016 Mam mieszane uczucia co do Ciebie bo niby aktywność na serwerze jest ale nie przypominam sobie, żebyś udzielał się na serwerze używał majka. Co do kultury to nie wiem. Niby +wiek,+składka.+posty i + aktywność na serwerze. Jestem neutralna bo tak jak wyżej pisałam widziałam na serwerze ale "bliżej" nie jestem w stanie ocenić twojej kandydatury na to miejsca. -- Nie znam Cie. Może inni admini mieli z Tobą styczność i coś więcej mogą powiedzieć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kukson 40 Opublikowano 4 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2016 Twoje podanie jest w porządku Wiek + Składka + Działające mikro + Aktywny na serwerze + Nie miał bym nic przeciwko żebyś został administratorem na naszym serwerze ale doszedł do nas niedawno nowy admin i moje zdanie nadal się nie zmienia że nadal nie potrzebujemy nowego admina na naszym serwerze. W tym momencie jestem na Nie Pozdrawiam Kukson Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dopi 138 Opublikowano 4 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2016 Wiek+ Składka+ Aktywność+ Nie wiem jak to jest z tobą, albo ja jestem głuchy lub mówię za dużo, ale nie przypominam sobie żebyś używał mikrofonu. Kolejny admin w mojej opinii jest zbędny, podpierając się tymi argumentami jestem niestety na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
マテウシュ ♡ / ★Mati★ 16 Opublikowano 7 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Twoje podanie zostało odrzucone. Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego.Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi