Esme 2 242 Opublikowano 21 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2016 Imię: Dorota Nick: Esme Wiek: 16 Doświadczenie związane z DJ: Można rzec amatorskie, przeważnie szerszy użytek własny. Rodzaje muzyki: pop, rock, nightcore, discopolo Ile czasu spędzasz na TS3: zależnie od potrzeby, 2-7h (w tygodniu), 3-12h (w weekendy) Posiadasz sprawny mikrofon(Tak/Nie): Tak Dlaczego Ty?: Uwielbiam słuchać muzyki i się nią zajmować, codziennie słucham ją godzinami, nie robiąc oprócz tego nic więcej, więc czemu by nie udostępnić również takiej możliwości innym? Im więcej DJ-ów, tym lepiej, większa różnorodność gatunków. Posiadam technicznie sprawnego bota. Coś o sobie: Większość z Was mnie zna. Mam na imię Dorota, mam 16 lat i nałogowo gram w CS'a i śpiewam. Chodzę do 3 gimnazjum, przede mną niecierpliwe oczekiwanie na listę przyjętych do wybranej przeze mnie klasy. Poza tym lubię pobawić się grafiką czy też pójść na dobrą potańcówkę :D Ogólnie jestem osobą kulturalną, punktualną i szczerą, a miłą dla tych, którzy sobie na to zasługują ;) 10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyńka 2 434 Opublikowano 21 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2016 Jestem jak najbardziej na tak! Esme jest bardzo mila, pomocna i neutralna. Nie stwarza konfliktów z innymi użytkownikami, a co najważniejsze - kocha muzykę. Niejednokrotnie brała czynny udział w eventach, w których zajmowała miejsca na podium. Ma sprawnego bota, którego już miałam okazje usłyszeć i pomoc jej w sprawdzeniu go. Myślę, ze Dorota idealnie odnajdzie się wśród naszych DJ'ow, a może i wniesie coś nowego?... Podsumowując, jestem za daniem jej szansy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 21 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2016 Ta dziewucha siedzi na tym tsie całymi dniami i myślę, że na spokojnie wszystko ogarnie. "Współpracowałem" z nią długo, to wiem, że nie olewa obowiązków i nabiera dużej wprawy po dosłownie kilku chwilach. Definitywnie jestem na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shino 1 881 Opublikowano 21 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2016 Miałem okazję rozmawiać z nią tylko raz, ale nawet ja widzę, że dużo czasu poświęca tsowi. Dodatkowo aktywnie bierze udział w różnych konkursach. Myślę, że sprawdzi się w funkcji DJ'a. Jak najbardziej na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aver 1 488 Opublikowano 21 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2016 Widzę że Dorota idzie w slady Hamesa, niedługo oboje bedą siedziec cały dzien :D Dobra wracajac do podania to ja jestem jak najbardziej na tak, przyda się więcej tych classicowych DJ. Ja osobiscie chyba nie miałem jeszcze okazji z nia rozmawiac.. bo jak ja jestem to ona wychodzi :D Jedynie to tylko zaczepki. Ale z tego co widze po wpisach wyżej.. to już wiekszosc osób ja słyszała jak puszcza te piosenki więc czemu jej nie dac szansy? :x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zygus 2 407 Opublikowano 21 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2016 Jestem na Tak jeszcze za naszych czasów adminowania na dr cały Dzień puszczała muzykę tęsknię za tymi dniami :D Esme posiada kulturę i chęci pomagania w różnych sprawach xD będziemy mieli na ts Julice M xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiochuxD 123 Opublikowano 22 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2016 Jestem na TAK ,miła i kulturalna osóbka nadająca się na to stanowisko ,tyle w temacie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drako 26 Opublikowano 22 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2016 Pewnie,że na tak!!! Miła,uprzejma,nolife TS'owy :D!!! Poradzi sobie na tej posadzie!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WujoS 297 Opublikowano 25 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2016 Zapraszam na ts w sprawie przesłuchania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WujoS 297 Opublikowano 25 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Twoje podanie zostało przyjęte. Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdźPozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi