Zygus 2 407 Opublikowano 25 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2016 (edytowane) Witam Witam Elita serwera ponownie gra :D Tym razem odbywa się to w maju jak w raju :D Musicie nominować max 2 osoby w każdej kategorii Elita będzie trwała przez 4 tygodnie więc macie sporo czasu na głosowanie. :) Nie możecie nominować Mnie=Zygusia oraz Gangusia Osoby które nie zastosuja się do wzoru ich posty nie będą brane pod uwagę. ZAPRASZAM DO GŁOSOWANIA! - Najlepszy prowadzący na serwerze: - Najlepszy administrator serwera: - Osoba z najlepszym poczuciem humoru: - Osoba najbardziej lubiana: - Osoba najbardziej rozpoznawalna: - Osoba najbardziej aktywna w dziale JB: - Największy buntownik na serwerze: - Największy podrywacz z serwera: - Największa gaduła na serwerze: - Największy spamer na serwerze: - Największy noł life: - Najbardziej denerwująca osoba na serwerze: - Największy lizus: - Najbardziej kreatywna osoba na serwerze: Edytowane 9 Czerwca 2016 przez Zyguś 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złota Owca 624 Opublikowano 25 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2016 (edytowane) - Najlepszy prowadzący na serwerze:Ja - Najlepszy administrator serwera:Borixon,Domellenel - Osoba z najlepszym poczuciem humoru:Romantyk, ja - Osoba najbardziej lubiana:domellenel, borixon - Osoba najbardziej rozpoznawalna:Ja,romantyk - Osoba najbardziej aktywna w dziale JB: Ja , Adis - Największy buntownik na serwerze:Ja, Borixon - Największy podrywacz z serwera:Romantyk - Największa gaduła na serwerze:Na'Vi - Największy spamer na serwerze:Tomi - Największy noł life:Ja,NaVi - Najbardziej denerwująca osoba na serwerze:Pan Policjant, ;](taki nick) , sory Hames Ale to musisz być ty - Największy lizus:Ja - Najbardziej kreatywna osoba na serwerze:Zdecydowanie ja (wszystko nie ma temat zawsze :p) Edytowane 27 Czerwca 2016 przez ProfesorekK 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adisek1337 114 Opublikowano 25 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2016 - Najlepszy prowadzący na serwerze:SzalonyProfesor,BORIXON - Najlepszy administrator serwera:BORIXON,Domellenel - Osoba z najlepszym poczuciem humoru:Ja,Domellenel - Osoba najbardziej lubiana:Ja,RomantykNLO - Osoba najbardziej rozpoznawalna:BORIXON,SzalonyProfesor - Osoba najbardziej aktywna w dziale JB:SzalonyProfesor,Ja - Największy buntownik na serwerze:RomantykNLO,Ja - Największy podrywacz z serwera:RomantykNLO - Największa gaduła na serwerze:Ja,RomantykNLO - Największy spamer na serwerze:Navi[Pro] - Największy noł life:Ja,Shnichi - Najbardziej denerwująca osoba na serwerze:Pan Policjant,Hames - Największy lizus:Ja,SzalonyProfesor - Najbardziej kreatywna osoba na serwerze:Domellenel,SzalonyProfesor 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RomantykNLO 140 Opublikowano 25 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2016 (edytowane) - Najlepszy prowadzący na serwerze: Sziniczi - Najlepszy administrator serwera: hymmm... - Osoba z najlepszym poczuciem humoru: Boriksiądz, hymmm, ja? :D - Osoba najbardziej lubiana: Boriksiądz, Sziniczi - Osoba najbardziej rozpoznawalna: Domel - Osoba najbardziej aktywna w dziale JB: I don't know - Największy buntownik na serwerze: Boriksiądz, ja - Największy podrywacz z serwera: Zajac - Największa gaduła na serwerze: Navi, Domel - Największy spamer na serwerze: Buźka(ta emotka taka) - Największy noł life:Adis - Najbardziej denerwująca osoba na serwerze:Hames, Boriksiądz - Największy lizus:Adis - Najbardziej kreatywna osoba na serwerze:Psorek, Adis Edytowane 25 Maja 2016 przez RomantykNLO 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szoguun 1 568 Opublikowano 25 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2016 - Najlepszy prowadzący na serwerze:Shinchi - Najlepszy administrator serwera:Borixon - Osoba z najlepszym poczuciem humoru:Borixon - Osoba najbardziej lubiana:Shinchi - Osoba najbardziej rozpoznawalna:Maniusollo xD - Osoba najbardziej aktywna w dziale JB: - Największy buntownik na serwerze:Maniusollo - Największy podrywacz z serwera:Zajac - Największa gaduła na serwerze:Navi - Największy spamer na serwerze: ;] - Największy noł life:Navi - Najbardziej denerwująca osoba na serwerze: ;] i Romantyk - Największy lizus: Romantyk XD - Najbardziej kreatywna osoba na serwerze:Profesor Dundersztyc 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BorixxX 1 350 Opublikowano 25 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2016 (edytowane) - Najlepszy prowadzący na serwerze: Shinichi, Domellenel - Najlepszy administrator serwera: Domellenel - Osoba z najlepszym poczuciem humoru: Domellenel - Osoba najbardziej lubiana: Tomi, Shinichi - Osoba najbardziej rozpoznawalna: Hames - Osoba najbardziej aktywna w dziale JB: Adis -_- - Największy buntownik na serwerze: .::Kaka::. - Największy podrywacz z serwera: Zajac, Klaudia :D - Największa gaduła na serwerze: Domellenel - Największy spamer na serwerze: RomantykNLO - Największy noł life: SzalonyProfesor - Najbardziej denerwująca osoba na serwerze: ;], RomantykNLO - Największy lizus: RomantykNLO - Najbardziej kreatywna osoba na serwerze: Domellenel Edytowane 25 Maja 2016 przez BorixonC 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domellenel 175 Opublikowano 26 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2016 (edytowane) - Najlepszy prowadzący na serwerze:Shinisi - Najlepszy administrator serwera:Borixon, Ja xD - Osoba z najlepszym poczuciem humoru:Chyba ja :p Do tego Szalony xd - Osoba najbardziej lubiana: Boriksiądz :p - Osoba najbardziej rozpoznawalna: Bori, Klaudia :D - Osoba najbardziej aktywna w dziale JB: SzalonyProfesor - Największy buntownik na serwerze: Ja xD, Klaudia :D - Największy podrywacz z serwera: Hmmmm Zając. - Największa gaduła na serwerze:Niestety znowu ja :p i Pan Buźka xd - Największy spamer na serwerze: Brak - Największy noł life:Borixon XD - Najbardziej denerwująca osoba na serwerze: Romantyk und Hames xd - Największy lizus: Romantiko :p - Najbardziej kreatywna osoba na serwerze:Ja, Shinisi :pEdit: Hahaha :D Dzięki Shini za starania :D Faktycznie ostatnio mnie rzadko widać, dziwi mój nick u tylu osób w tylu kategoriach :D Ja ciebie uwzględniam jednak za doświadczenie bez znaczenia jaki jest miesiąc :P Pozdróweczka :P Edytowane 10 Czerwca 2016 przez Domellenel 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klaudia758 45 Opublikowano 1 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2016 - Najlepszy prowadzący na serwerze: Domel - Najlepszy administrator serwera: Ja :D ^^ - Osoba z najlepszym poczuciem humoru: Zając - Osoba najbardziej lubiana: Szini - Osoba najbardziej rozpoznawalna: Ja :D, borix - Osoba najbardziej aktywna w dziale JB: borix - Największy buntownik na serwerze: ja <3 - Największy podrywacz z serwera: zając - Największa gaduła na serwerze: na'vi - Największy spamer na serwerze: ;) - Największy noł life: romantykNLO - Najbardziej denerwująca osoba na serwerze: Hames - Największy lizus: romantykNLO - Najbardziej kreatywna osoba na serwerze: ja, szini <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k3_ 79 Opublikowano 9 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2016 Klaudio a cóż to za serduszka na końcu? <3 for me? Nie będę gorszy i ja zagłosuje, oczywiście wstrzymują się od głosów na własną osobę:) a więc Elita według Shiniego: ( chodzi o miesiąc Maj) -Najlepszy prowadzący na serwerze: Romantyk, Adis - Najlepszy administrator serwera: Klaudia, Borixon, SzalonyProfesor - Osoba z najlepszym poczuciem humoru: hmmm Romantyk? Domel - Osoba najbardziej lubiana: Adis, Romantyk, Klaudia - Osoba najbardziej rozpoznawalna: Adis, Romantyk - Osoba najbardziej aktywna w dziale JB: - - Największy buntownik na serwerze: Zyguś, NAVI - Największy podrywacz z serwera: niestety nikt mnie nie podrywa xD - Największa gaduła na serwerze: NAVI - Największy spamer na serwerze: NAVI - Największy noł life: NAVI - Najbardziej denerwująca osoba na serwerze: Sanderka, kamil56 - Największy lizus: - - Najbardziej kreatywna osoba na serwerze:Klaudia, Borixon Wcisnął bym jeszcze domelka gdzie nie gdzie ale coś mało go widziałem na serwie w tym miesiącu:) Pozdrawiam. Sadzić,Ścinać i Nabijać !!! 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gang Albanii 280 Opublikowano 19 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2016 Tą elitę zamykam ponieważ za długo już trwa, a nie ja ją rozpocząłem:) za pare dni ruszy nowe głosowanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi