Demix 6 Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2016 1. Nick:HPCX 2. Imię:Domink 3. Wiek:14 4. Znajomość Smx(średnie, dobre, bardzo dobre):dobre 5. Mikrofon(Tak/Nie):TAK 6. Link do swojego GameMe**:http://classicffa.gameme.com/playerinfo/549551 7. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem** :Mam na imię Dominik.Pochodze z małego miasteczka pod warszawą.Jestem spokojnym człowiekiem z dużym dystansem do siebie.Interesuje się piłką ręczną jak i siatkówką.Trenowałem 7 lat w klubie piłkarskim lecz zrezygnowałem w poprzednim roku.Chciałbym zostać adminem ponieważ chce ograniczyć wulgaryzm jak i złą atmosfere na serwerze. 8. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?:od 1 godziny do 2 9. W jakich godzinach grasz(Dni robocze, weekendy)**:W dni robocze od 15-3 a w weekendy tak samo 10. Staż w grze counter strike Global Offensive: 1854 godziny 11. Czy byłeś już adminem?( Nie podajemy linków )**:TAK ** - bardzo ważne(Bez tego punktu podanie zostanie odrzucone) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia! 3 386 Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2016 (edytowane) 1. Nick:HPCX 2. Imię:Domink 3. Wiek:14 4. Znajomość Smx(średnie, dobre, bardzo dobre):dobre 5. Mikrofon(Tak/Nie):TAK 6. Link do swojego GameMe**:http://classicffa.gameme.com/playerinfo/549551 7. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem** :Mam na imię Dominik.Pochodze z małego miasteczka pod warszawą.Jestem spokojnym człowiekiem z dużym dystansem do siebie.Interesuje się piłką ręczną jak i siatkówką.Trenowałem 7 lat w klubie piłkarskim lecz zrezygnowałem w poprzednim roku.Chciałbym zostać adminem ponieważ chce ograniczyć wulgaryzm jak i złą atmosfere na serwerze. 8. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?:od 1 godziny do 2 9. W jakich godzinach grasz(Dni robocze, weekendy)**:W dni robocze od 15-3 a w weekendy tak samo 10. Staż w grze counter strike Global Offensive: 1854 godziny 11. Czy byłeś już adminem?( Nie podajemy linków )**:TAK ** - bardzo ważne(Bez tego punktu podanie zostanie odrzucone) Podanie Przyjęte. Pisz PW. *To wcześniej to omyłkowo. Edytowane 14 Sierpnia 2016 przez Rinka 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stawsik2 1 Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2016 1. Nick:Stawsik 2. Imię:Kacper 3. Wiek:15 4. Znajomość Smx(średnie, dobre, bardzo dobre):dobre 5. Mikrofon(Tak/Nie):TAK 6. Link do swojego GameMe**:http://classicffa.gameme.com/playerinfo/587283 7. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem** : Mam na imie Kacper , mieszkam w Warszawie i gram od 8lat w pilke nozna , chcialbym zostac adminem aby pomagać w ,,oczyszczaniu,, nie przyjemnych graczy , 8. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?:od 1 godziny do 3 9. W jakich godzinach grasz(Dni robocze, weekendy)**:W dni robocze od 15-1 a w weekendy tak samo :) 10. Staż w grze counter strike Global Offensive: 2100 godziny 11. Czy byłeś już adminem?( Nie podajemy linków )**:TAK ** - bardzo ważne(Bez tego punktu podanie zostanie odrzucone) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shino 1 881 Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2016 1. Nick:Stawsik 2. Imię:Kacper 3. Wiek:15 4. Znajomość Smx(średnie, dobre, bardzo dobre):dobre 5. Mikrofon(Tak/Nie):TAK 6. Link do swojego GameMe**:http://classicffa.gameme.com/playerinfo/587283 7. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem** : Mam na imie Kacper , mieszkam w Warszawie i gram od 8lat w pilke nozna , chcialbym zostac adminem aby pomagać w ,,oczyszczaniu,, nie przyjemnych graczy , 8. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?:od 1 godziny do 3 9. W jakich godzinach grasz(Dni robocze, weekendy)**:W dni robocze od 15-1 a w weekendy tak samo :) 10. Staż w grze counter strike Global Offensive: 2100 godziny 11. Czy byłeś już adminem?( Nie podajemy linków )**:TAK ** - bardzo ważne(Bez tego punktu podanie zostanie odrzucone) Za krótko z nami jesteś. Czas połączenia: 01:35:45 godzin Na ten czas odrzucam. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi