Złota Owca 624 Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Gdybym nie miał Warna może bym na grafika podanie napisał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esme 2 242 Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Grafik ma wykonywać prace, a nie liczyć, że się uda. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shino 1 881 Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Gdybym nie miał Warna może bym na grafika podanie napisał. Myślę, że do grona grafików jest potrzebny ktoś z doświadczeniem, który potrafi zrobić grafikę w szerokim zakresie zainteresowań użytkowników. Tak jak ten temat się nazywa, tak Twoje prace to amatorszczyzna, za wcześnie na składanie podań. Ćwicz, udzielaj się i poprawiaj swoje umiejętności, a na pewno gdzieś zajdziesz. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Gdybym nie miał Warna może bym na grafika podanie napisał. Z takimi pracami masz u mnie nie. Nieoficjalna propozycja sygnatutki dla mnie Praca dla perma tez nieoficjalna Ta pierwsza nawet do mnie przemawia w pewien sposób. Lubię taką kolorystykę. Mogłeś wyostrzyć. Druga też nawet spoko chociaż to podstawa. Trzeba było wyciąć render dym nałożyć na tło, potem osobno na render i go trochę zmodyfikować. Czcionka perm brzydka jak dla mnie. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złota Owca 624 Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2016 (edytowane) Dla zouzy Nr. 1 : Nr. 2: Wyrób dla Zackova: Wydaje mi się, że niepotrzebnie to światełko u góry w rogu. Sygnaturka dla S3Rka Edytowane 4 Września 2016 przez Rias 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuukY 404 Opublikowano 4 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2016 Co do awataru faktycznie nie potrzebna ta flara w prawym górnym rogu. Generalnie ja ich używam głownie do dekorowania napisów. Do do sygnaturki tez bez rewelacji ale ćwicz, jest coraz lepiej :) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 5 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2016 FREAK nr 2 jest fajny. Zackov nie wiem co tu oceniać. Ta flara to tylko przejaw bezradności moim zdaniem. Nieostro, ten wielki cień/blask przy napisie.. Co do sygny dla serka, nie zrozumiałeś chyba tematu pracy. Jakieś kwadraciaki i praktycznie surowe napisy bez obróbki. Robisz to już kawałek czasu ale wcale tego nie widać. Zacznij jakieś poradniki oglądać czy coś :v Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złota Owca 624 Opublikowano 5 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Września 2016 Minecraft w wersji minecraft xd : A tu Avek dla Wujosa: Sygnatura dla FunnyPumy: Dla Riasa(trochę nie wyszło): Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 5 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2016 Pierwsza praca, odpuść sobie te kwadraciaki, inny cień przy napisach i jest spoko nawet. Napisy nieczytelne totalnie, zamiast tego czarnego koloru mogłeś po prostu cień ustawić na 50% powiedzmy i przejechać o wiele lepiej coś takiego wygląda. Napisy nieczytelne bardziej niż w poprzedniej, przejaskrawiony ogień. Ostatnia słabo wycięty render, praca pusta. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weronikaa 3 302 Opublikowano 5 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2016 Tworzysz strasznie chaotyczne prace. Wszystkiego mi za dużo albo za mało i przeważnie niestety, ale napis nie pasuje :/ Najlepsze co to Freak dla zouzy nr 2 :) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aver 1 488 Opublikowano 5 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2016 Sporo nauki jeszcze przed tobą :D FREAK dla Ewki calkiem okej jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złota Owca 624 Opublikowano 6 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Września 2016 W nudów XDDDDDDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szara Mysza 210 Opublikowano 6 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2016 Szczerze to nie widzę żebyś przykładał się do tego poważnie. Odnoszę wrażenie, że w ogóle nie chcesz się rozwijać i popełniasz ciągle te same błędy ;) Jedyna jaka praca mi się podoba to te tło dla mnie "freak" 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Destroyer 548 Opublikowano 6 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2016 W nudów XDDDDDDD Grafikiem nie jestem i się tymi rzeczami nie zajmuję, ale to co dałeś wygląda tragicznie.. Posłuchaj rad poprzednich co np. Ewa Ci napisała i zostaw web edytory lub w w ogóle się nie baw w grafika. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złota Owca 624 Opublikowano 7 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2016 Ostatnie zlecenia XDDD Jedna z ostantnio robionych prac Mam wrażenie że kiedyś robiłem lepsze napisy przeźroczyste ;c Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Move. 4 Opublikowano 12 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2016 Napis + jakiś efekt, jakościowo bardzo słabiutko. :) Taka rada ode mnie czytaj wiele poradników, na pewno Ci się przyda. :) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
V0RDEN 1 572 Opublikowano 21 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2016 (edytowane) Trochę słaba jakość ten różowy trochę przeszkadza a tak to całkiem git Edytowane 21 Grudnia 2016 przez VORDEN 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zygus 2 407 Opublikowano 21 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2016 Wiesz ze jest taka opcja jak gamma i ostrość może zaczniesz ich używać bo jakość jest fatalna ale i tak bym pisał na twoim miejscu podanie na grafika xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 21 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2016 ty chyba jesteś naćpany robiąc te prace z kolorami tęczy - Nadal bardzo słabe prace 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aver 1 488 Opublikowano 21 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2016 jakosc fatalna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychux 378 Opublikowano 22 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2016 Gruby staraj sie zabardzo te kolory sie komponują z napisami nachodzi na siebie i to nie fajnie wyglada;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złota Owca 624 Opublikowano 30 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 Avatar dla Kuksona: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia! 3 386 Opublikowano 30 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 Pierwsza praca która jeszcze jakoś wygląda. A co do reszty to polecam pracować tylko na oryginalnym zdjęciu/obrazku, bo to co tu tworzysz to kompletna klapa i prawde mówiąc kompletnie niepasujące, psujące i nie estetycznie zmienione zdjęcia. Wygląda to okropnie. Kolorów na siłę nie zmieniaj. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złota Owca 624 Opublikowano 30 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 Pierwsza praca która jeszcze jakoś wygląda. A co do reszty to polecam pracować tylko na oryginalnym zdjęciu/obrazku, bo to co tu tworzysz to kompletna klapa i prawde mówiąc kompletnie niepasujące, psujące i nie estetycznie zmienione zdjęcia. Wygląda to okropnie. Kolorów na siłę nie zmieniaj. Kasiu wiem, ale jak ktoś chce kolory czerwone a oryginal jest czarny to jak mam nie zmieniac kolorów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia! 3 386 Opublikowano 30 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 Kasiu wiem, ale jak ktoś chce kolory czerwone a oryginal jest czarny to jak mam nie zmieniac kolorów? Wiesz, że nie musisz na siłę dawać tych kolorów? Bo takie wpychanie zmiany kolorów, jeśli się tego nie potrafi, źle to wychodzi. :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi