ωιncнєѕтєr 1 310 Opublikowano 10 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2016 (edytowane) Strona Główna: Wygląd postów: Podgląd profilu - niepełny pod sygnaturą na całą szerokość będzie jeszcze kilka rzeczy, także wypełniona będzie ta pusta przestrzeń.: Panel moderatora: Panel użytkownika: Edytowane 10 Czerwca 2016 przez Winchester 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GryTrean 678 Opublikowano 10 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2016 Ogólnie nie przepadam za jasnymi stylami, ale muszę przyznac, że bardzo ładnie Ci to wyszło. Takie 7/10 - Bo czuję, że jest tutaj kilka niedociągnięc, chociażby to, że jest dośc pusto. Ogólnie bardzo ładne, masz ode mnie plusa! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weronikaa 3 302 Opublikowano 10 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2016 GRA O TRON <3 Ja uwielbiam prostotę, więc dla mnie wygrałeś!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PumasS 483 Opublikowano 11 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2016 Brakuje tła. 9/10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Masakracja 58 Opublikowano 21 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2017 Jakbyś dał jakąś fajną panoramę jako tło to by było subcio. Udostępnisz to gdzieś do pobrania? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ωιncнєѕтєr 1 310 Opublikowano 22 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2017 Jakbyś dał jakąś fajną panoramę jako tło to by było subcio. Udostępnisz to gdzieś do pobrania? ;) Na mybboard.pl za jakiś czas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi