ωιncнєѕтєr 1,310 Posted June 10, 2016 (edited) Strona Główna: Wygląd postów: Podgląd profilu - niepełny pod sygnaturą na całą szerokość będzie jeszcze kilka rzeczy, także wypełniona będzie ta pusta przestrzeń.: Panel moderatora: Panel użytkownika: Edited June 10, 2016 by Winchester 4 Share this post Link to post Share on other sites
GryTrean 676 Posted June 10, 2016 Ogólnie nie przepadam za jasnymi stylami, ale muszę przyznac, że bardzo ładnie Ci to wyszło. Takie 7/10 - Bo czuję, że jest tutaj kilka niedociągnięc, chociażby to, że jest dośc pusto. Ogólnie bardzo ładne, masz ode mnie plusa! Share this post Link to post Share on other sites
Weronikaa 3,302 Posted June 10, 2016 GRA O TRON <3 Ja uwielbiam prostotę, więc dla mnie wygrałeś!! Share this post Link to post Share on other sites
Masakracja 58 Posted February 21, 2017 Jakbyś dał jakąś fajną panoramę jako tło to by było subcio. Udostępnisz to gdzieś do pobrania? ;) Share this post Link to post Share on other sites
ωιncнєѕтєr 1,310 Posted February 22, 2017 Jakbyś dał jakąś fajną panoramę jako tło to by było subcio. Udostępnisz to gdzieś do pobrania? ;) Na mybboard.pl za jakiś czas. Share this post Link to post Share on other sites