Melanz 0 Opublikowano 19 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2016 Nick: Melanz Pytanie: Co robicie aby zmniejszyć ping i zwiększyć FPS? System operacyjny: Windows 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black-Hunter 238 Opublikowano 19 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2016 (edytowane) Ja używam komendy developer 1. Żeby zwiększyć fps użyj podstawowych komend : fps_max 1000 (ale ja polecam 333) fps_modem 1000 (1000 lub 333 zależy co wpisałeś) developer 1 ( zwiększa fps i zmniejsza ping) Zwiekszenie fps powoduje także wyłączenie synchronizacji pionowej ( ale to sobie w necie poczytaj ;)) Jeśli masz router sprawdź czy nikt ci się pod neta nie podpina bo to obciąża neta i powoduje lagi xd http://forum.cs-classic.pl/topic/44995-poradnik-jak-zwi%C4%99kszy%C4%87-fpsy/ A tu masz poradnik który moze sie przydać:v Myślę że pomogłem :) Edytowane 19 Czerwca 2016 przez Black Hunter Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OptimusPrim 402 Opublikowano 19 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2016 fps_max 101fps_modem 101gl_playermip 2gl_round_down 3gl_clear 0cl_shadows 0cl_weather 0max_shells 0violence_ablood 0 Przydają sie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HiszpanskiTorreador 272 Opublikowano 19 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2016 Ewentualnie gdy chcesz zwiększyć fps o dosyć sporo możesz wpisać komendę hud_draw 0 Komenda ta powoduje zniknięcie większości dodatków w grze typu czat, maksymalna prędkość (to na dr) itd. Ale zwiększa fps o dosyć sporą liczbę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zygus 2 407 Opublikowano 19 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2016 Wejdź na dr 1.6 wpisz /fps wyjdź i wejdz na swój serwer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiochuxD 123 Opublikowano 20 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2016 Tak jak Zyguś wyżej napisał ,zrób tak a na 100% ci to pomoże ,na początku sam tak robiłem i fps po 550-650 :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Destroyer 548 Opublikowano 20 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2016 (edytowane) Jezu skończcie pisać takie bzdury :hahaa3: Zanim coś napisze z radą proponuję poczytać o możliwościach silnika HLDS, to nie jest silnik source gdzie możesz mieć 700 stabilnych fps, developer nabija sztuczne fps to raz, dwa silnik hlds jest ograniczony z możliwościami, przy ilości większej niż 150 będziesz miał teleporty. Jak masz spadki fps to zacznij od przeczyszczenia: -Jeżeli masz laptopa to proponuję przeczyścić cały układ chłodzenia wraz z kartą graficzną oraz wymianę past -Jak masz stacjonarkę to przeczyść z kurzu wnętrze kompa. Dodatkowo wyłącz zbędne programy i usługi co odpalasz na start systemu. Piszecie bzdety wyciągnięte z googla napisane przez pierwszego lepszego idiote co nie ma pojęcia zielonego o tym co mówi. W cs 1.6 do płynnej rozgrywki masz 100 fps, większe fps to sztuczne nabicie. Btw. ja na swoim gtx z developerem mogę nawet sobie zrobić 4k fps... ale co mi to da jak prawdziwych fps w silniku hlds mam tylko 100-150 max Ja używam komendy developer 1.Żeby zwiększyć fps użyj podstawowych komend :fps_max 1000 (ale ja polecam 333)fps_modem 1000 (1000 lub 333 zależy co wpisałeś)developer 1 ( zwiększa fps i zmniejsza ping)Zwiekszenie fps powoduje także wyłączenie synchronizacji pionowej ( ale to sobie w necie poczytaj ;))Jeśli masz router sprawdź czy nikt ci się pod neta nie podpina bo to obciąża neta i powoduje lagi xd Boże skończ człowieku takie głupoty pisać, wprowadzasz ludzi w błąd.. Nie znasz się to nie pisz, weź poczytaj w google o silniku HLDS i jego możliwościach oraz o kartach graficznych i ogólnie o sprzęcie komputerowym ponieważ Twoja wiedza jest zerowa a wypowiadasz się jakbyś coś wiedział. Częste granie na developerze katuje kartę,w końcowym efekcie albo ci cewki pójdą albo karta się spali. Czekam na lawinę postów "ekspertów" z pokrzywdzonym ego Edytowane 20 Czerwca 2016 przez Destroyer 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 20 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2016 Możesz również pobrać program CCleaner, przeskanować cały komputer. Wyłączyć synchronizację pionową w ustawieniach karty graficznej (w cs'ie też się dało gl_sync 0 i to będziesz miał to samo). Powyłączać zbędne aplikacje jak kolega wyżej pisał, no i to chyba tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Funny358 38 Opublikowano 20 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2016 Witam.! Jeżeli masz mniej niż 100 fps to popróbuj tego co koledzy wyżej napisali, a jak masz 100 fps to tak zostaw, są tu już najlepsze fps jakie można mieć na CS 1.6! A co do twojego pingu to tylko i wyłącznie jest to wina twojego internetu! Pozdrawiam /Funny ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Destroyer 548 Opublikowano 20 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2016 Możesz również pobrać program CCleaner, przeskanować cały komputer. Wyłączyć synchronizację pionową w ustawieniach karty graficznej (w cs'ie też się dało gl_sync 0 i to będziesz miał to samo). Powyłączać zbędne aplikacje jak kolega wyżej pisał, no i to chyba tyle. CCleanera odradzam, program może i dobrze czyści lecz nie odróżnia plików systemowych i czasem można się ważnego pliku pozbyć. Systemowym defenderem można skanowac kompa i bezpiecznie usunie to co ma bez ryzyka, że pozbędziemy się plików systemowy, a co do pingu to później napisze jak zmniejszyć go i przyspieszyć o 20% wydajnosc internetu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 28 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Brak aktywnosci Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi