Krypton 983 Opublikowano 3 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2016 (edytowane) Imię: Łukasz Wiek: 18 Kontakt: GG: 55555690 Twój nick na TS3: Krypton Dlaczego akurat u nas starasz się o stanowisko admina?: Chce pomóc administracji teamspeak 3 w trzymaniu porządku na nim oraz zbliża się nieobecność Pyni(Patrycji), wiec przyda się dodatkowa para rąk do pomocy. Na TS3 jestem dość rozpoznawalny i jestem na nim od samego początku. Potrafię dogadywać się z ludzmi oraz mam dobry kontakt z aktualną administracją TS. Posiadałem już admina na naszym TS3, wiec znam panujące zasady na nim. Myślę że można dać mi szansę :D. Kontakt z administracją: (w skali 1-10): 8(ale niech to oceni sama administracja w komentarzach) Ile czasu spędzasz na TS3: Od 1 godziny do 6 to wszystko zależy od dnia i od godzin w jakich pracuje. Czy posiadasz admina na innym TS3?: NIE Znajomość TeamSpeak`a (w skali 1-10): 6-7 Jakie posiadasz doświadczenie z TS3: Tak jak pisałem, że posiadałem już admina na naszym TS3, wiec myślę że doświadczenie mam dość dobre. Posiadasz sprawny mikrofon(Tak/Nie): TAK Czy przeszedłeś już mutację(Tak/Nie): TAK Wymagania: Ukończone 16 lat + Umiejętność podstawowej obsługi serwera TeamSpeak3 + Zachowanie kultury na TeamSpeak 3 + Przynajmniej 25 sensownych postów i 15 godzin na forum + Czyste konto nie posiadające warnów (ostrzeżeń) + Posiadanie mikrofonu + Posiadanie konta na forum minimum 14 dni + #EDIT Major heh Na NIE -podanie twoje brzmi jak byś chciał być tylko na zastępstwo -słaba znajomość ts'a -mało czasu byś spędzał na ts Co do pierwszego, to źle chyba zrozumiałeś przekaz moich słów. Nawiązałem tylko do tego że przyda się dodatkowa para rąk do pomocy pod nieobecność Pyni,Co do drugiego, byłem już ROOT'em na tym TS3 i nie miałem większych problemów z obsługa owego TeamSpeak'aNiektórzy pracują i nie mają czasu na ciągłe przesiadywanie na serwerze i trzeba to też brać pod uwagę, Edytowane 3 Lipca 2016 przez Krypton™ 8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WujoS 297 Opublikowano 3 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2016 (edytowane) Ja jestem na TAK: - posiadał kiedyś admina, - wiek, - staż na forum, - nie wiem jak z innymi ale ze mną dobrze się dogaduję :p Edytowane 3 Lipca 2016 przez WujoS 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GryTrean 677 Opublikowano 3 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2016 Jestem na tak Doświadczenie Wiek Staż 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Major|W 33 Opublikowano 3 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2016 Na NIE -podanie twoje brzmi jak byś chciał być tylko na zastępstwo -słaba znajomość ts'a -mało czasu byś spędzał na ts 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajuN 682 Opublikowano 3 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2016 Jestem na Tak. Z podań obecnie złożonych, jego przekonuje mnie najbardziej. Posiadał już admina i na pewno odnajdzie się ponownie w tej roli. Ma też duże doświadczenie co tylko usprawni działanie serwera. Nie sprawiał żadnych problemów więc i teraz też nie będzie. #Wierze xD 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 3 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2016 Przy Kryptonie to nie ma co się wielce rozpisywać. Doświadczony, ogarnięty, pomocny. Oczywiście, że jestem na tak. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shino 1 881 Opublikowano 3 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2016 Tutaj raczej oczywista sprawa. Jestem na Tak, z Kryptonem rozmawiam od samego dojścia tutaj na tsa, jeszcze jak miał Roota. Doświadczony, ogarnia i nigdy nie odmówi pomocy. Nic dodać nic ująć. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniaa 848 Opublikowano 4 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2016 Krypton to jest Krypton :D a co za tym idzie : +Wiek +Doswiadczenie +Kulturalny +Pomocny +Mily +Wykazuje chec pomocy administracji a to sie ceni :) +Podanie Ladnie rozpisane :) Czyli jestem na TAK ! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Destroyer 548 Opublikowano 4 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2016 Tak-Doswiadczenie -Staż na forum-Był Administratorem sieci -Zdrowo walnięty xDA co do tych co dają nie z powodu czasu, to widać kto nie ma życia, ludzie też pracują i mają swoje życie prywatne, nikt nie siedzi 24/7 gapiąc się w monitor. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Umciaak * 1 502 Opublikowano 4 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2016 Jestem na tak +doświadczony +dobry kontakt z administracją +wiek +znajomość TS3 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weronikaa 3 302 Opublikowano 4 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2016 Oczywiscie, ze na tak! + doswiadczenie + wiek + staz + dobry w kontakcie Nic tylko brac! :D 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia! 3 386 Opublikowano 4 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2016 Jak napisała Wercia ^^ brać, bo ucieknie jeszcze xDDD Był tu ROOT'em #sekretarki :hahaa3: Zna się na ts'ie nawet lepiej od niektórych aktualnych adminów. Ogarnięty, miły.. Powodzonka Łuki :p 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marina. 1 405 Opublikowano 5 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2016 (edytowane) Dokładnie tak Kasiu #sekretarki XD Jestem na tak, ze względu na twoje doświadczenie, wiek i znajomość regulaminu. Nie jestem pewna co do twojej pracy, to fakt, ale myślę, ze dasz radę i będziesz przesiadywać na ts tak jak do tej pory ;) Edytowane 6 Lipca 2016 przez -_- 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BezImiennyy 240 Opublikowano 6 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2016 Jestem na tak. Krypton zna się z większością ludzi na ts, ogarnięcie z ts jest duże, pamiętam jak kiedyś byliśmy adminami i było cacy ^^. Czas poświęcony jest naprawdę słaby, ale nie napisał, że codziennie będzie po 1h, czasem trafi się taki dzień co naprawdę będzie mniej spędzał czasu, ale większość dni będzie pewnie po 3h +/- i to już jest bardzo dobry wynik. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peter 399 Opublikowano 9 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2016 Oczywiście na TAK - kultura - doświadczenie - wiek - staż - kontakt z administracją Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyńka 2 434 Opublikowano 11 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Twoje podanie zostało odrzucone. Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego.Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi