DamN 8 Opublikowano 23 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2016 (edytowane) PRZED: PO: --------------------------------------------------------------------------------------------- Stare bo stare pracę, ale zawsze coś ^^ Edytowane 23 Lipca 2016 przez DamN 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuukY 404 Opublikowano 23 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2016 Szczerze to spodziewałem się czegoś lepszego, pracę raczej średnie :P Avki Ci nie wychodzą natomiast sygnatury i większe praca już lepiej się prezentują :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DamN 8 Opublikowano 23 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2016 (edytowane) Szczerze to spodziewałem się czegoś lepszego, pracę raczej średnie :p Avki Ci nie wychodzą natomiast sygnatury i większe praca już lepiej się prezentują :p No widzisz :) nie bez powodu napisałem 'stare bo stare pracę, ale zawsze cós' Ostatnie są z ponad roku lub 1,5 roku. Edytowane 23 Lipca 2016 przez DamN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esme 2 242 Opublikowano 23 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2016 Duże prace naprawdę fajne, avki mogłyby być lepsze, ale te dwa z anime są spoko, wydaje mi się, że to kwestie kolorystyki i umiejscowienia tekstu + wybór czcionki w tych avkach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajuN 682 Opublikowano 23 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2016 Strasznie ujęła mnie Fiorka *-* <3 Nuu niestety avki do podciągnięcia chociaż nie mówię nic, bo sam bym nawet takich nie zrobił. :D Większe pracę wychodzą o wiele lepiej, jak napisałem, Fiora MEGA! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuukY 404 Opublikowano 23 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2016 No widzisz :) nie bez powodu napisałem 'stare bo stare pracę, ale zawsze cós' Ostatnie są z ponad roku lub 1,5 roku. To może pokażesz coś świeższego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyńka 2 434 Opublikowano 23 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2016 Wow...jeżeli o mnie chodzi - jestem pod wielkim wrażeniem. Nie wiem czemu, ale dosyć często chwalę czyjeś prace graficzne, być może dlatego, że sama nie zrobiłabym ich lepiej? Twoja Twórczość naprawdę mi się podoba, słodka sygnatura z mapą only dd2 i oczywiście Fiora genialna. Jak będziesz miał czas i chęci to odwiedzaj zlecenia, może jakaś tematyka akurat będzie Ci odpowiadać i pokażesz nam co potrafisz teraz. Poziom niski nie jest, wręcz przeciwnie..podoba mi się! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diablox9 505 Opublikowano 23 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2016 To może pokażesz coś świeższego? Od prawie roku się nie 'interesuje' grafiką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szara Mysza 210 Opublikowano 23 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2016 Pełnisz gdzieś funkcje grafika? ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia! 3 386 Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Brak aktywności. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi