Marina. 1 405 Opublikowano 28 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2016 Hej! Za zgodą i z pomocą ponownie możecie wybrać swojego ulubieńca! O co chodzi? Już mówię. Głosujecie na najlepszy wywiad, Q&A, recenzje i tak dalej. Nie, to nie jest konkurs, jest to w celu rozruszania troszkę naszego kącika, oraz zachęcamy do dodawania recenzji! Takie głosowanie będzie się pojawiać co jakiś czas, możliwe, że co 2-3 miesiące ;) Podaje kategorie, w których będziecie głosować: - Najlepsza recenzja filmu (podajemy sam tytuł) - Najlepsza recenzja anime (jak wyżej) - Najlepsza recenzja książki (jak wyżej) - Najlepiej przeprowadzony wywiad (tutaj chodzi o całokształt) - Najlepiej udzielony wywiad (tutaj chodzi o odpowiedzi gościa) - Najlepsze odpowiedzi w Q&A - Najlepszy wiersz opublikowany na forum -Najlepsze wydanie gazetki Przydatne tematy: Wywiady Filmy Wiersze Książki Q&A Gazetka Anime Mam nadzieję, że będzie dużo odbiorców tego tematu i mega dużo odpowiedzi. ROZRUSZAJMY TEN KĄCIK JAK NAJBARDZIEJ! Czas na głosowanie nieograniczony, kiedy stwierdzimy zerową aktywność zamkniemy temat i dodamy wyniki :) WZÓR: - Najlepsza recenzja filmu: - Najlepsza recenzja anime: - Najlepsza recenzja książki: - Najlepszy wywiad - Najlepsze odpowiedzi w Q&A: - Najlepszy wiersz opublikowany na forum: -Najlepsze wydanie gazetki POWODZENIA! :D 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 29 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2016 Wszyscy się chyba wstydzą więc ja zacznę :v Przez grzeczność nie wpisałem nigdzie swoich dzieł :v - Najlepsza recenzja filmu: nie wiem, jak dla mnie recenzje filmowe stoją na średnim poziomie. - Najlepsza recenzja anime: nie wiem, nie interesuje mnie ten dział. - Najlepsza recenzja książki: "Czarny Młyn" - Najlepszy wywiad: Wywiad głosowy z Pynią. - Najlepsze odpowiedzi w Q&A: Q&A v44 z Kasią. - Najlepszy wiersz opublikowany na forum: Nw czy to można do tego zaliczyć ale Trzydzieści metrów po lewej. -Najlepsze wydanie gazetki: Nie rozumiem tego pytania. Wszystkie robi winczester, są w podobnym stylu, dużo się nie zmienia w nich bo i na forum dużych zmian nie ma. 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aver 1 488 Opublikowano 29 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2016 - Najlepsza recenzja filmu: Pewnego razu w Meksyku: Desperado 2 - Najlepsza recenzja anime: Naruto - Najlepsza recenzja książki: Nie czytam ksiązek. - Najlepszy wywiad: Wywiad głosowy z Umciakiem - Najlepsze odpowiedzi w Q&A: Według mnie chyba Weroniki, tyle kłamstw.. - Najlepszy wiersz opublikowany na forum: A był? - Najlepsze wydanie gazetki: Lipcowe 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Umciaak * 1 502 Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2016 - Najlepsza recenzja filmu:Klik - Najlepsza recenzja anime:Klik - Najlepsza recenzja książki:Klik - Najlepszy wywiad:Klik - Najlepsze odpowiedzi w Q&A:Klik - Najlepszy wiersz opublikowany na forum:Klik -Najlepsze wydanie gazetki:Wszystkie robi Winczi, więc są takie same, nie mam faworyta ;) 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi