Domellenel 175 Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Lipiec już za nami :p Czas wybrać nową Elitę Serwera JB 1.6! Regulamin Głosowania: Oddajemy maksymalnie 2 głosy w każdej kategorii - w przypadku wybrania większej liczby liczą się dwa pierwsze nicki. Podanie jednego nicku skutkuje zagłosowaniem dwa razy na tą samą osobę, Głosowanie pomija gracza Gang_[P]lebanii. Głosujemy do 14 Sierpnia do godz. 24. - Najlepszy prowadzący na serwerze: - Najlepszy administrator serwera: - Osoba z najlepszym poczuciem humoru: - Osoba najbardziej lubiana: - Osoba najbardziej rozpoznawalna: - Osoba najbardziej aktywna w dziale JB: - Największy buntownik na serwerze: - Największy podrywacz z serwera: - Największa gaduła na serwerze: - Największy noł life: - Najbardziej denerwująca osoba na serwerze: - Największy lizus: - Najbardziej kreatywna osoba na serwerze: 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S3ReK 293 Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2016 (edytowane) - Najlepszy prowadzący na serwerze:Domellenel Shinichi - Najlepszy administrator serwera:Domellenel Tomi - Osoba z najlepszym poczuciem humoru:S3ReK Giber - Osoba najbardziej lubiana:Tomi Domellenel - Osoba najbardziej rozpoznawalna:Domellenel Zygus - Osoba najbardziej aktywna w dziale JB:DiamentowY S3ReK - Największy buntownik na serwerze:Zygus Shinichi - Największy podrywacz z serwera:- - Największa gaduła na serwerze:Karciany Dreez - Największy noł life:Shinichi Morro - Najbardziej denerwująca osoba na serwerze:DiamentowY S3ReK - Największy lizus:S3ReK - Najbardziej kreatywna osoba na serwerze:Nabuchodonozor Pierwszy Wielki ,Tomi Edytowane 1 Sierpnia 2016 przez S3ReK 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
giber 6 Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2016 (edytowane) - Najlepszy prowadzący na serwerze: Domel, Shini - Najlepszy administrator serwera: Tomi - Osoba z najlepszym poczuciem humoru: Domel, Shini - Osoba najbardziej lubiana: Serek, Tomi - Osoba najbardziej rozpoznawalna: Domel, Shini - Osoba najbardziej aktywna w dziale JB: Domel, Yoshiro - Największy buntownik na serwerze: Tomi, Yoshiro - Największy podrywacz z serwera: Yoshiro - Największa gaduła na serwerze: Domel, Serek - Największy noł life: Baster, Nabuchodo - Najbardziej denerwująca osoba na serwerze: DiamentowY, morro - Największy lizus: Yoshiro - Najbardziej kreatywna osoba na serwerze: Domel, Shini Edytowane 1 Sierpnia 2016 przez giber 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RomantykNLO 140 Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2016 - Najlepszy prowadzący na serwerze: Domel - Najlepszy administrator serwera: Yoshiro XD - Osoba z najlepszym poczuciem humoru: Giber - Osoba najbardziej lubiana: Szini - Osoba najbardziej rozpoznawalna: Szini, Zyguś - Osoba najbardziej aktywna w dziale JB: Yoshiro - Największy buntownik na serwerze: Tomi - Największy podrywacz z serwera: Byłbym ja, ale nie ma kogo podrywać więc nikt XD - Największa gaduła na serwerze: Domel - Największy noł life: Morro, Szini - Najbardziej denerwująca osoba na serwerze: Diamentowy aka Psorek - Największy lizus: Giber - Najbardziej kreatywna osoba na serwerze: Nie wiem 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zygus 2 407 Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2016 - Najlepszy prowadzący na serwerze: Shinichi,Domel - Najlepszy administrator serwera: Domel - Osoba z najlepszym poczuciem humoru: Serek - Osoba najbardziej lubiana: Zygus XD - Osoba najbardziej rozpoznawalna: Zygus - Osoba najbardziej aktywna w dziale JB: Diamentowy - Największy buntownik na serwerze: Zygus,Tomi - Największy podrywacz z serwera: Ganguś :* - Największa gaduła na serwerze: Yoshiro - Największy noł life:Tropicielek nie wiem jak się on zwie - Najbardziej denerwująca osoba na serwerze:Bracon - Największy lizus: Yoshiro - Najbardziej kreatywna osoba na serwerze: Domel,Klaudia :3 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złota Owca 624 Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2016 (edytowane) - Najlepszy prowadzący na serwerze:Domell, Bastelruno - Najlepszy administrator serwera: Kiedyś ja, teraz Tomi - Osoba z najlepszym poczuciem humoru:Serek - Osoba najbardziej lubiana:Domell - Osoba najbardziej rozpoznawalna:Gangus - Osoba najbardziej aktywna w dziale JB:NaVI, ja - Największy buntownik na serwerze:Zygus, Schini - Największy podrywacz z serwera:brak, nie ma kogo podrywać - Największa gaduła na serwerze:Schini - Największy noł life:Tropelelek - Najbardziej denerwująca osoba na serwerze:Morro - Największy lizus:Yoshiro, ja - Najbardziej kreatywna osoba na serwerze:Ja Edytowane 3 Sierpnia 2016 przez DiamentowY 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domellenel 175 Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Też się wypowiem o :P - Najlepszy prowadzący na serwerze: Shinichi, vebastian - Najlepszy administrator serwera: Basteruno, Tomi - Osoba z najlepszym poczuciem humoru: Serek, Shinichi - Osoba najbardziej lubiana: Basteruno - Osoba najbardziej rozpoznawalna: Shinichi - Osoba najbardziej aktywna w dziale JB: Diamentowy, Basteruno - Największy buntownik na serwerze: Shinichi, Tomi - Największy podrywacz z serwera: Serek - Największa gaduła na serwerze: Domellenel xD - Największy noł life: Morro - Najbardziej denerwująca osoba na serwerze: Morro, Tropelek - Największy lizus:Yoshiro, Serek - Najbardziej kreatywna osoba na serwerze: Shinichi, 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bracon33 36 Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2016 - Najlepszy prowadzący na serwerze: Domel,Tomi - Najlepszy administrator serwera: Domel, Ganguś - Osoba z najlepszym poczuciem humoru: Giber, Domel - Osoba najbardziej lubiana: Tomi - Osoba najbardziej rozpoznawalna: Ja, Shini - Osoba najbardziej aktywna w dziale JB: Ja, Nabuchodonozor - Największy buntownik na serwerze: Shini, Tomi - Największy podrywacz z serwera: Yoshiro - Największa gaduła na serwerze: Yoshiro - Największy noł life: Ja, Nabuchodonozor - Najbardziej denerwująca osoba na serwerze: Tropelek, rac0 - Największy lizus: Serek - Najbardziej kreatywna osoba na serwerze: Shini, Domel 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k3_ 79 Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2016 - Najlepszy prowadzący na serwerze: S3ReK, Domell - Najlepszy administrator serwera: Tomi, Domell - Osoba z najlepszym poczuciem humoru: S3ReK Giber - Osoba najbardziej lubiana Tomi, Domell - Osoba najbardziej rozpoznawalna: Domell Zygus - Osoba najbardziej aktywna w dziale JB: Ganguś S3ReK - Największy buntownik na serwerze: Zygus - Największy podrywacz z serwera: Yoshiro - Największa gaduła na serwerze: Domell, S3ReK - Największy noł life: Morro - Najbardziej denerwująca osoba na serwerze: DiamentowY, Morro, rac0. - Największy lizus: S3ReK - Najbardziej kreatywna osoba na serwerze: Tomi, Domell 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi