Shanell 1 787 Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2016 (edytowane) Cześć ! :) W tym wydaniu mam pierwszy raz okazję przedstawić wam gazetkę częściowo mojej twórczości, także proszę o wyrozumiałość. Niczym się ona nie różni, ponieważ został zachowany styl w taki sam sposób. O stworzenie gazetki poprosił mnie Winchester, który teraz ma urlop. Zapraszam do przeczytania. Dodane w kąciku redaktorskim kolejne subfora związane z gatunkami filmów. Poprawiony został VIP - więcej w dziale propozycji. Dodanie działu Pokemon GO i subfora z nim związane. [FORUM] Użytkownik miesiąca - Odnośnik [sERWERY] (CS 1.6/AIM/AWP) Mistrz fragów - Odnośnik (CS 1.6/ODD2) TOP15 - Odnośnik (CS 1.6/JAILBREAK) TOP10 życzeń - Odnośnik (CSGO/FFA3MAPS) Top 3 - Odnośnik UBTEAM: [+] Destroyer [-] FunnyPuma ^^ REDAKTOR: brak GRAFIK: [+] mako GAMER: brak MODERATOR: [+] Rias OPIEKUN SERWERA: [-] Zeus123 PROMOTOR: [-] Omega Kasiaaa → Rinka Bracon33 → BASTERUNO Fox28081995 → SendMeToHeaven ProfesorekK→ DiamentowY Maus → BukaJ Blaancik → mako Dawidia → PrawieVegeta dett → Del Najlepszym pisarzem na shoutbox jest Peace and order z łączną ilością 28456 wiadomości. Nessia | Counter-Strike 1.6 - 25/0 @MajuN Counter-Strike:Global Offensive - 28/12 Filmik udostępniony przez: Nessia Filmik udostępniony przez: MajuN Pijak wraca do domu o czwartej nad ranem. - Gdzie byłeś? - pyta żona. - Na... czynie. - Na jakim czynie? - Naczynie, będę rzygał. źródło: Internet Edytowane 5 Sierpnia 2016 przez Shanell 11 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HiszpanskiTorreador 272 Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Ten kawał troche bez bek xd. Gazetka na + :v Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aver 1 488 Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Kto by sie spodziewał ;d + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajuN 682 Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Leci plusik, aczkolwiek screenki były lepsze :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Umciaak * 1 502 Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2016 28/3 Nie żeby coś ale 28/12 :PGazetka na +, ale myślałem że zrobi ją Winczi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shino 1 881 Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2016 (edytowane) Shanell z gazetką, trochę nowość :D Jak zwykle kolejne wydanie trzyma poziom, + poleciał. Nick Foxa został źle przeklejony tak z uwag. Edytowane 5 Sierpnia 2016 przez Shinozaki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi