Shanell 1,787 Posted August 5, 2016 Share Posted August 5, 2016 (edited) Cześć ! :) W tym wydaniu mam pierwszy raz okazję przedstawić wam gazetkę częściowo mojej twórczości, także proszę o wyrozumiałość. Niczym się ona nie różni, ponieważ został zachowany styl w taki sam sposób. O stworzenie gazetki poprosił mnie Winchester, który teraz ma urlop. Zapraszam do przeczytania. Dodane w kąciku redaktorskim kolejne subfora związane z gatunkami filmów. Poprawiony został VIP - więcej w dziale propozycji. Dodanie działu Pokemon GO i subfora z nim związane. [FORUM] Użytkownik miesiąca - Odnośnik [sERWERY] (CS 1.6/AIM/AWP) Mistrz fragów - Odnośnik (CS 1.6/ODD2) TOP15 - Odnośnik (CS 1.6/JAILBREAK) TOP10 życzeń - Odnośnik (CSGO/FFA3MAPS) Top 3 - Odnośnik UBTEAM: [+] Destroyer [-] FunnyPuma ^^ REDAKTOR: brak GRAFIK: [+] mako GAMER: brak MODERATOR: [+] Rias OPIEKUN SERWERA: [-] Zeus123 PROMOTOR: [-] Omega Kasiaaa → Rinka Bracon33 → BASTERUNO Fox28081995 → SendMeToHeaven ProfesorekK→ DiamentowY Maus → BukaJ Blaancik → mako Dawidia → PrawieVegeta dett → Del Najlepszym pisarzem na shoutbox jest Peace and order z łączną ilością 28456 wiadomości. Nessia | Counter-Strike 1.6 - 25/0 @MajuN Counter-Strike:Global Offensive - 28/12 Filmik udostępniony przez: Nessia Filmik udostępniony przez: MajuN Pijak wraca do domu o czwartej nad ranem. - Gdzie byłeś? - pyta żona. - Na... czynie. - Na jakim czynie? - Naczynie, będę rzygał. źródło: Internet Edited August 5, 2016 by Shanell 11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
HiszpanskiTorreador 272 Posted August 5, 2016 Share Posted August 5, 2016 Ten kawał troche bez bek xd. Gazetka na + :v Link to comment Share on other sites More sharing options...
aver 1,488 Posted August 5, 2016 Share Posted August 5, 2016 Kto by sie spodziewał ;d + Link to comment Share on other sites More sharing options...
MajuN 682 Posted August 5, 2016 Share Posted August 5, 2016 Leci plusik, aczkolwiek screenki były lepsze :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Umciaak * 1,502 Posted August 5, 2016 Share Posted August 5, 2016 28/3 Nie żeby coś ale 28/12 :PGazetka na +, ale myślałem że zrobi ją Winczi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shino 1,881 Posted August 5, 2016 Share Posted August 5, 2016 (edited) Shanell z gazetką, trochę nowość :D Jak zwykle kolejne wydanie trzyma poziom, + poleciał. Nick Foxa został źle przeklejony tak z uwag. Edited August 5, 2016 by Shinozaki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts