RozrabiaK 1 Posted March 6, 2013 Share Posted March 6, 2013 (edited) 1. Serwer: CodMod 2. Nick: Mr.SniRex 3. Imię: Sławek 4. Wiek: 16 5. Znajomość Amxx(0/10):8/10 6. Mikrofon(Tak/Nie): Jest +Mutacja 7. Składka(Tak/Nie): Tak 8. Czas spędzony na forum: Time Online 3h 32m 5s Mysle ze Admin powinien więcej przebywać na Serverze niz na Forum ale forum takze odwiedzac. 9. Opisać siebie:Nazywam się Sławek Chodze do 3 Klasy Gimnazjum Sportowego Trenuje Siatkówke równocześnie piłke nożną Bardzo lubie Klub Fc.Barcelona. Jestem osobą Ogarniętą zawsze zachowuje Kulture osobistą. 10. Dlaczego chcesz zostać adminem serwera:Chciałbym Zostać Adminem z powodu duzej ilosci cziterów i zaopiekować się serverem bardzo duzo głosze adminowi na U@ jak jest jakis cziter... Umiem rozpoznać czy to wh,aim,sh i jestem bardzo pomocny dla graczy. Jak i dla adminów... 11. Linki do reklam: http://csfakulo.pl/viewtopic.php?f=54&t=2225 http://cspukawka.pl/viewtopic.php?p=115374#115374 http://rozbrajamy.pl/index.php?/topic/2573-cs-classic/ http://green-shot.pl/viewtopic.php?p=4812#4812 http://cs-bida.pl/viewtopic.php?p=9216#9216 12. Co zrobisz gdy: -Ktoś używa dopalaczy:Robie SS,demko Potem wklepuje Perma -Gdy ktoś nadużywa micro:Upomnienie Jesli Gracz się nie uspokoi to Ban na 30Minut. -Nadużywa Kultury na serwerze:Wtedy Upomnienie jesli nie poskutkuje to Ban na 30Minut. 13. Platforma Cs(Non Steam/Steam):Na tą chwile NS Steam został skradziony został w ponidziałek zamierzam kupic jak najszybciej. ~Wiek 15+ (ale z mutacja najlepiej) Jest.~Mikrofon(nie wymagane aż tak) Jest.~Minimum 30 godzin gry na Serwerze Nie Ma Ale Na drobie.~Ogar Jest ;d~Kultura Jest.~Obsługa amxmodmenu w jednym palcu Jest.~Użytkownik pisząc podanie powinien mieć ZERO WARNÓW NA FORUM Jest.~Aktywność na forum(nie jest ważna aż tak) Jest.~Oczywiście kreatywność i umiejętność ogarnięcia serwera Jest.~Reklamowanie Serwerów Jest. Edited March 6, 2013 by Blip ^ Czerwony tylko dla H@ !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diablox9 505 Posted March 6, 2013 Share Posted March 6, 2013 - Wiek + - Składka + - Mikro + - Aktywność forum/serwer - Dlatego jestem na TAK 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
lolcia 786 Posted March 6, 2013 Share Posted March 6, 2013 sporo gra , amx ogarnia , micro ma , reklamy na TAK 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Appl3. 86 Posted March 6, 2013 Share Posted March 6, 2013 Jestem na ... TAK +Wiek +Amx + Ogarnia +Mikro + Czas nadrobi 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miłosz 2,789 Posted March 6, 2013 Share Posted March 6, 2013 SnikersWali wie was, wali..Po co wam te admy..?!NIE- za dużo admów- godziny na serwieDużo głosze adminowi na u@ ?!Nie zauważyłem chyba Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest ~BoCiK~ Posted March 6, 2013 Share Posted March 6, 2013 Tak -amx -Reklamy -Składka -Sporo Grasz 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
AtV Krasnik 9 Posted March 6, 2013 Share Posted March 6, 2013 Na TAK -Rozpoznaje -Reklamy Można dać mu szansę 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
FreshFreshFresh 248 Posted March 6, 2013 Share Posted March 6, 2013 Tak WIek Mikro Można dać szanse 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
`SkiLL'eD ; * 0 Posted March 6, 2013 Share Posted March 6, 2013 Niestety nie gram teraz na tej serwerowni juz bo skonczylem jak narazie z cs1.6 a zaczolem grac w cs:go ale po podaniu widac ze sympatyczny ... Wlozyl troche wysilku w to podanie a nie na odpier...Goscia nie znam ale bede na tak bo widac ze ogarnie wiec powodzenia ; ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
hapajkule 156 Posted March 6, 2013 Share Posted March 6, 2013 Na Tak : - Amx opanowany - Przyda sie - Po podaniu mozna zobaczyc iz jest pomocny i ogarniety 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maniak 114 Posted March 7, 2013 Share Posted March 7, 2013 Siwy ogarnij się jakby było za dużo adminów to rekrutacja była by OFF a jest Otwarta.. co do podania jestem na TAK -wszystko OK 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
.:Edge:. 2 Posted March 7, 2013 Share Posted March 7, 2013 na TAK -all OK 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marco ;3 13 Posted March 7, 2013 Share Posted March 7, 2013 na Tak + amx + mikro + wiek + składka 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
neska. 3,198 Posted March 7, 2013 Share Posted March 7, 2013 Na tak -wiek -micro -reklamy 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kapitan Bomba1 0 Posted March 8, 2013 Share Posted March 8, 2013 Po 1.Nowy adm to niewinna osoba zbanowana 2.Postacie premium i wbijanie nawet jak serv jest pełen Ito wszystko z mojej strony Link to comment Share on other sites More sharing options...
PaPkUu 658 Posted March 8, 2013 Share Posted March 8, 2013 jestem na Tak +amx+wiek+czesto widuje go na servie Ogolnie spoko koleszka ;d 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikotyna 77 Posted March 9, 2013 Share Posted March 9, 2013 Na tak + Micro+mutacja + AMX + Wiek 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Root -_- 11,810 Posted March 11, 2013 Root Share Posted March 11, 2013 PISZ NA PW Link to comment Share on other sites More sharing options...
Root -_- 11,810 Posted March 11, 2013 Root Share Posted March 11, 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: CLOSEJeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts