.:Edge:. 2 Posted March 7, 2013 Share Posted March 7, 2013 1. Serwer: cod mod 45k lvl 2. Nick: .:Edge:. 3. Imię: Sylwester 4. Wiek:za 2 dni 15lat 5. Znajomość Amxx(0/10): 9 6. Mikrofon(Tak/Nie): tak 7. Składka(Tak/Nie):tak 8. Czas spędzony na forum: około 3h 46m 29s postaram się żeby było więcej 9. Opisać siebie: mam na imię sylwester jestem kulturalny interesuję się piłką nożna także siatkową. 10. Dlaczego chcesz zostać adminem serwera: mam dużę doświadczenie a także nie zawsze jest admin a ja gram często,także często gram rano 11. Linki do reklam: już załatwiłęm z -_- 12. Co zrobisz gdy: -Ktoś używa dopalaczy: wchodzę na specta patrzę ja gra jężeli cos ma robie mu ss i daję perma -Gdy ktoś nadużywa micro: upominam jeżeli upomnienie nie poskutkuję daję bana na 30min -Nadużywa Kultury na serwerze: także upominam jeżeli nie poskutkuję daje bana 30min 13. Platforma Cs(Non Steam/Steam): Non Steam ~Wiek 15+ (ale z mutacja najlepiej) Jest~Mikrofon(nie wymagane aż tak) jest~Minimum 30 godzin gry na Serwerze Nie dużo brakuję ~Ogar Jest~Kultura Jest~Obsługa amxmodmenu w jednym palcu Jest~Użytkownik pisząc podanie powinien mieć ZERO WARNÓW NA FORUM Jest~Aktywność na forum(nie jest ważna aż tak) Jest~Oczywiście kreatywność i umiejętność ogarnięcia serwera Jest~Reklamowanie Serwerów Jest Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest QueTTi Posted March 7, 2013 Share Posted March 7, 2013 Na tak :| Link to comment Share on other sites More sharing options...
FreshFreshFresh 248 Posted March 7, 2013 Share Posted March 7, 2013 Na NIE Podania co 2 tygodnie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miłosz 2,789 Posted March 7, 2013 Share Posted March 7, 2013 To samo zdanie co w poprzednich twoich wypocinach + Podania co 2 tygodnie Link to comment Share on other sites More sharing options...
.:Edge:. 2 Posted March 7, 2013 Author Share Posted March 7, 2013 bo wtedy nie miałem 15 lat Link to comment Share on other sites More sharing options...
kylym cie 11 Posted March 7, 2013 Share Posted March 7, 2013 Jedno podanie na dwa tygodnie !Jestem na NIE. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hapajkule 156 Posted March 7, 2013 Share Posted March 7, 2013 Na nie : - Podanie składa sie co 2 tygodnie . 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kylym cie 11 Posted March 8, 2013 Share Posted March 8, 2013 Moim zdaniem dodatkowo warn za łamanie regulaminu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikotyna 77 Posted March 9, 2013 Share Posted March 9, 2013 Na nie napisz za 2 tygodnie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diablox9 505 Posted March 9, 2013 Share Posted March 9, 2013 Na NIE - Co 2 tyg. Myśle że podanie do zamknięcia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PaPkUu 658 Posted March 9, 2013 Share Posted March 9, 2013 na NIE , niestety musze cie zagiac bo zawsze jest jakis admin na servie .. Jestem praktycznie caly czas online na COD a po drugie jest za duzo adminow .Po trzecie podania co dwa tygodnie . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Root -_- 11,810 Posted March 11, 2013 Root Share Posted March 11, 2013 CLOSE Link to comment Share on other sites More sharing options...
Root -_- 11,810 Posted March 11, 2013 Root Share Posted March 11, 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: CLOSEJeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts