rewoX* 1 295 Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2016 (edytowane) 1. Nick: rewox2. Imię: Łukasz3. Wiek: 224. Znajomość AMX (1-10): 105. Sprawny i działający mikrofon: Tak.6. Składka: Tak.7. Link do swojego GameTracker'a**: http://www.gametracker.com/player/rewoX/193.33.177.101:27156/ (+Kilka innych nickow)8. Parę słów o sobie **: Mam na imię Łukasz. Pochodzę z Warszawy gdzie aktualnie mieszkam. Interesuję się motoryzacją jak i sportem. W wolnych chwilach lubię pobawić się muzyką czy pogrzebać przy autku. Aktualnie nie pracuję i czekam na start semestru. Szybko łapię kontakt z ludźmi i staram się być dosyć miły choć czasem zdarzy mi się posłać jakąś ku*we, ale to chyba dosyć naturalne.9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Mało adminów, coraz większy brak kultury na serwerze i coraz więcej cheatów. Ostatnio każdy mówił, że admin na adminie a tak naprawdę przez ostatnie 3 dni męczyłem esme i ariocha co chwile żeby wbijali bo ktoś się spalił, panował totalny brak kultury czy dzieci zaczęły robić sobie przedszkole na serwerze. Również reakcje niektórych adminów pozostawiają wiele do życzenia (są zbyt długie). Po prostu ten serwer trzeba postawić na nogi.10. Czy posiadasz STEAM? (TAK/NIE) jeżeli tak, podaj STEAM_ID: STEAM_0:1:3957921311. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: Parę godzin dziennie, ostatnio jestem bardzo często, przynajmniej po 2h.12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): Teraz mam wolne także jestem od 9 tak naprawdę do około 1 w nocy, oczywiście z przerwami (nie potrafię ich dokładnie określić gdyż często się zdarzy jakieś nieplanowane wyjście).13. Staż w Counter-Strike 1.6: 6 lat (w tym prawie 3 lata przerwy)14. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): Tak, na większości serwerów csc. @Xena ogólnie jestem dosyć spokojny i trzeba się postarać żeby mnie wyprowadzić z równowagi, ale gdy to się komuś uda to fakt, potrafię przygadać;v @REBIOv13 Mimo tylu godzin znam ten serwer na wylot (dużo lepiej niż większość adminów. Grałem tu trochę za czasów gdy papku był opiekunem, jeżeli wątpisz - zapytaj np rola), jestem świadomy, że nie spełniam 1 wymagania jednak ktoś ten serwer musi w końcu ogarnąć. Edytowane 27 Sierpnia 2016 przez rewox 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2016 (edytowane) aktywność jest ok, grałeś też na innych nickach, wiek, posiadasz steam, doświadczenie. Widzę same plusy. Na tak Edytowane 26 Sierpnia 2016 przez Nessia 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xena 178 Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Jestem na Tak, choć mógłbyś ograniczyć troszkę przysłowiowe "kurwa", bo zwracam uwagę na to, co się dzieje na sayu i zdarza Ci się polecieć z nimi za bardzo. + Wiek + Doświadczenie +++ Granie rano i w nocy, a nie wtedy, kiedy jest kilku adminów. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Zatrzęsienie podań w ostatnim czasie :v Ta jestem na tak, wiek, steam,gt. Popracuj nad kulturą trochę. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
REBIOv13 42 Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Myślę, że 10 dni spędzone na serwerze to troszkę za mało. Ponadto nie spełniasz wymagań: 2. Minimum 45godzin przegranych na serwerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Jestem na Tak, choć mógłbyś ograniczyć troszkę przysłowiowe "kurwa", bo zwracam uwagę na to, co się dzieje na sayu i zdarza Ci się polecieć z nimi za bardzo. + Wiek + Doświadczenie +++ Granie rano i w nocy, a nie wtedy, kiedy jest kilku adminów. Admin jak i gracz mają w prawdzie ten sam regulamin, ale inne prawa. Admin nie ma prawa używać choćby nawet 1 kur*, zaś gracz tak. Myślę, że 10 dni spędzone na serwerze to troszkę za mało. Ponadto nie spełniasz wymagań: 2. Minimum 45godzin przegranych na serwerze W niektórych przypadkach jest potrzeba ominięcia tych godzin, bo to nie zależy od siedzenia na serwerze ale osoby, a tutaj jest porządna i zdecydowanie poprawi komfort grania graczy, a jego godziny momentalnie podwoją się, Na logike przecież, co to jest gra bez admina na serwerze? z cziterami, nie ma opcji żeby grać bo to się odechciewa. Jestem na tak, i daje głowe że nie zawiedzie jako admin i jak wyżej powiedziałem, zdecydowanie poprawi komfort grania. Nie wiem co mam tu dodać, jest wszystko wymagane od admina. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esme 2 242 Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Jestem na tak, stały bywalec serwera, a co do GT samo się wbije ;d Mało kto jest na tyle ogarnięty, poza tym steam jest, no i doświadczenie oczywiście również. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
promistrz 598 Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Na tak: + doświadczenie+ wiek + steam 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DuNg3()N 285 Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Na TAK : -doświadczenie -wiek -steam -ogarnięty 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Rewox to stary wyjadacz csc nowi pewnie go nie pamiętają, ale był tutaj nawet na stanowisku UBT oraz opiekuna DM CS:GO, więc myślę, że z adminem sobie poradzi. To, że nie spełnia wymogu odnośnie godzin to siwy jasno i klarownie wyjaśnij. Na tak, 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian? NL/PL 1 043 Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2016 (edytowane) Rewox to stara dobra "dusza". -aktywność -doświadczenie -aktywny forumowicz Duże Tak Edytowane 26 Sierpnia 2016 przez Damian? NL/PL 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OddawajSanki 12 Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Na tak +trochę mnie irytuje koleś Ale jakoś daje radę :O +aktywny na serwerze +mikro +steam 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaszaBiceps12 1 Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Tak Wiek Amx Steam Gt 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2016 (edytowane) Jestem na tak, jeżeli nas nie opuścisz za szybko :) oraz nie zrobisz tego co kiedyś :(+Doświadczenie+Wiek+Przyjazny+GT na chwilę obecną dobre,szkoda, że tylko z tygodnia grania.+/- Nie zauważyłem u Ciebie problemu z kulturą. Edytowane 27 Sierpnia 2016 przez polaczekkkkkkkkkk 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
torbik 171 Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Oczywiście na tak + Doświadczenie + Ogarnia + Stary wyjadacz + Kulturalny (to że ktoś powie ku*wa, napiszę, czy cokolwiek, tak jak mówiłem kiedyś, nie róbmy z dd2 przedszkola.) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2016 (edytowane) rewoxik :ninja: :ninja: na tak ogarnięty doświadczony aktywny na serwerze jak i na forum znany Edytowane 27 Sierpnia 2016 przez Omєga * 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Umciaak * 1 502 Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Rewox Na tak, ogarniety, amx ++++++, steam Ja ty od razu opiekuna bym dał :) 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bestz 122 Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Również jestem na TAK , gracz na poziomie. +steam +doświadczenie +wiek +aktywność +micro +ogarnięty 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aver 1 488 Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Na tak + Wiek + Doświadczenie + Aktywność 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Właściciel Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Jestem na tak, ale raczej nie chcę słuchać potem jakiś kłótni z innymi adminami. Macie ze sobą współpracować, a nie się wykłócać. Oczywiście okres próbny. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Właściciel Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało przyjęte. Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdź Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi