Kapitan Bomba1 0 Opublikowano 8 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2013 1.Twój Nick: Kapitan Bomba2.Nick admina/gracza który zawinił: Nikotyna3.Admin/Gracz :Admin4.Data i godzina: 08.03.13 . 14:005.Dowody (demko/screeny/świadkowie): świadkowei6.Opis sytuacji:Gram gram patrze a tu znowu ni z tego ni z owego znowu ban i niby jest za ab a tak na przawde to mnie odbanowali i co to ma być :wallbash: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kylym cie 11 Opublikowano 8 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2013 Nie rozumiem treści tej skargi.Świadkowie ? Wymień chociaż jednego admina, gracza który to widział. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Appl3. 86 Opublikowano 8 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2013 Dostałeś UB ? Śmieszny jesteś http://myndos.unixstorm.org/45k/search.php I gdzie pisze , że dostałeś ub ? Nie ma w "Wygasłe Bany" ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniak 114 Opublikowano 8 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2013 nie wiem po co ta skarga jak nie dostałeś Ub,, to mnie bawi http://forum.cs-classic.pl/index.php?/topic/5057-un-ban/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaPkUu 658 Opublikowano 8 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2013 skarga bez podstawna . Nie masz ub wiec Nikos dobrze zrobil . Mysle ze mozna zmknac temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikotyna 77 Opublikowano 8 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2013 Temat do zamknięcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość QueTTi Opublikowano 8 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2013 Brak ub. Skarga bezpodstwawna. Zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość QueTTi Opublikowano 8 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: WyjasnioneJeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi