Kapitan Bomba1 0 Posted March 8, 2013 Share Posted March 8, 2013 1.Twój Nick: Kapitan Bomba2.Nick admina/gracza który zawinił: Nikotyna3.Admin/Gracz :Admin4.Data i godzina: 08.03.13 . 14:005.Dowody (demko/screeny/świadkowie): świadkowei6.Opis sytuacji:Gram gram patrze a tu znowu ni z tego ni z owego znowu ban i niby jest za ab a tak na przawde to mnie odbanowali i co to ma być :wallbash: Link to comment Share on other sites More sharing options...
kylym cie 11 Posted March 8, 2013 Share Posted March 8, 2013 Nie rozumiem treści tej skargi.Świadkowie ? Wymień chociaż jednego admina, gracza który to widział. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Appl3. 86 Posted March 8, 2013 Share Posted March 8, 2013 Dostałeś UB ? Śmieszny jesteś http://myndos.unixstorm.org/45k/search.php I gdzie pisze , że dostałeś ub ? Nie ma w "Wygasłe Bany" ;] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maniak 114 Posted March 8, 2013 Share Posted March 8, 2013 nie wiem po co ta skarga jak nie dostałeś Ub,, to mnie bawi http://forum.cs-classic.pl/index.php?/topic/5057-un-ban/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
PaPkUu 658 Posted March 8, 2013 Share Posted March 8, 2013 skarga bez podstawna . Nie masz ub wiec Nikos dobrze zrobil . Mysle ze mozna zmknac temat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikotyna 77 Posted March 8, 2013 Share Posted March 8, 2013 Temat do zamknięcia Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest QueTTi Posted March 8, 2013 Share Posted March 8, 2013 Brak ub. Skarga bezpodstwawna. Zamykam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest QueTTi Posted March 8, 2013 Share Posted March 8, 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: WyjasnioneJeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts