Złota Owca 624 Opublikowano 1 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2016 Imię:Mateusz Wiek:19 lat Kontakt: fb i email: [email protected] i oczywiście forum i ts :) Twój nick na TS3:DiamentowY Dlaczego akurat u nas starasz się o stanowisko admina?:Nie lubię ludzi, którzy pokają bez powodu oraz ludzi, którzy wchodzą tylko po to żeby denerwować innych. Chcę temu zapobiec Kontakt z administracją: (w skali 1-10): Dam 8, gdyż często jestem na ts więc administrację mam pod ręką w razie potrzeby oczywiście. Ile czasu spędzasz na TS3:Średnio około pól dnia lub więcej, czasami zdarza się że mnie nie ma ale to bardzo rzadko się zdarza. Czy posiadasz admina na innym TS3?:Nie, nie miałem i nie mam Znajomość TeamSpeak`a (w skali 1-10):podstawy znam, wiem jak stworzyć kanał, nadać rangę, kicknąć czy dać bana. Reszty mogę się szybko nauczyć :) Jakie posiadasz doświadczenie z TS3:Kiedyś próbowałem zrobić własny serwer ts3, nawet wyszło. Dodawałem też rangi itd. Posiadasz sprawny mikrofon(Tak/Nie):Tak Czy przeszedłeś już mutację(Tak/Nie):Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esme 2 242 Opublikowano 1 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2016 Jestem na nie. Dlaczego? Hm, według mnie po prostu nie nadajesz się na te stanowisko. Jesteś nieogarnięty dosyć, z tego co wiem, to zaszywasz się, grając z kolegami, a admin interesuje Cię dla samego nabicia postów oraz zdobycia rangi. Jeśli się mylę, to mnie przekonaj, mimo że sądzę, iż nie jedyna jestem podobnego zdania ;d Doświadczenia w adminowaniu nie masz, a czy wykazujesz się chęcią pomocy innym użytkownikom, śmiem powątpiewać. Punkt o tym, czemu miałbyś zostać "strażnikiem texasu" nie przekonuje, zresztą jak całe podanie. 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajuN 682 Opublikowano 1 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2016 Jestem na Nie. Ostatnio była na Ciebie napisana skarga, w której nadużyłeś S.VIP'a. Wina leżała bo obu stronach, natomiast było wtedy obecnych 2 adminów, że tak powiem odwaliłeś samowolkę. Więc tutaj już duży minus ode mnie. Podanie mało rozwinięte jak u Umciaka, lecz jego bardziej mnie przekonało. Brak doświadczenia ale to nie jest zbyt duży problem, bo zawsze można go zdobyć. Z tego co się orientuję to nie miałem okazji z Tobą zamienić słowa, więc no kontakt z administracją spada przynajmniej u mnie. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniaa 848 Opublikowano 2 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2016 (edytowane) Nie jestem czestym gosciem na TS ale jestem na nie. -podanie malo rozwiniete -nudzisz sie czy pchasz siebie i swoja osobe na byle jakie stanowisko zeby miec range? - watpie zebys poswiecal dla serwera tyle czasu co pozostali admini :) - to zle ze pokaja ? Moze chca po prostu zaczepc bo nie wiedza jak zagadac zeby z kims porozmawiac? Slaby argument -jak bywalam na TS nie widzialam jakos zeby Twoj kontakt z administracja byl na 8 :) Edytowane 2 Września 2016 przez MalaWredotka 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 2 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2016 (edytowane) Na nie - Podanie to jest jakaś porażka - Chcesz zostać adminem bo nie lubisz ludzi których " pokaja " bez powodu. ^_- Bez przesady taki argument to nie argument - Dam 8, gdyż często jestem na ts więc administrację mam pod ręką w razie potrzeby oczywiście - I co z tego że masz ich pod ręką jak tu bardziej chodzi o " interakcję? " Jak ty nawet nie znasz głosu niektórych adminów. - Wbijasz na kanał mówisz że beka jest z omegi a jak na razie to beka jest z twojego podania mistrzu. Edytowane 2 Września 2016 przez Omєga * 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PumasS 483 Opublikowano 2 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2016 Jestem na nie. Jesteś nerwowy i nie ogarnięty. Resztę inni napisali. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 3 Września 2016 Właściciel Udostępnij Opublikowano 3 Września 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone. Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi