pyńka 2 434 Opublikowano 4 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2016 Pytania od: [P] Dlaczego ja? [O] Dlaczego nie? [P] Dlaczego zadaje wiecej niz jedno pytanie? [O] Sama się nad tym zastanawiam.. [P] Ile razy jeszcze sie na mnie obrazisz? [O] Tyle ile dasz mi do tego powodów. [P] Wez nie rezygnuj, dobra? [O] Ciii... [P] Dlaczego malpa? [O] Pytasz jakbyś nie wiedział. Małpa jest jedyny, od zawsze prawdziwy i od zawsze jest sobą. Sam możesz stwierdzić po jego tekstach i wykonaniu kawałków, że nie jest zwykłym i przeciętnym raperzyną. Warto poświęcać mu multum uwagii. [P] Znow wyjasnic Cie w monopoly? [O] Chyba ja Ciebie w chińczyka, kolego sympatyczny. [P] Kiedy zarywamy nocke na ts? [O] Zrobisz mi jakieś dobre jedzenie i wtedy pogadamy. [P] Czemu nie chcesz grać w chowanego? [O] Bo ciągle się ze mnie nabijasz i mówisz, że jestem ślepa. [P] Nauczysz mnie grać w lola? [O] Zastanowię się.. [P] Jak mozna mnie nie lubic? [O] Ja to się zastanawiam jak można Cię lubić.. [P] Dobra koniec [O] Wreszcie.. [P] elo here [O] O nie, znowu On... [P] aaa i jeszcze to :guma:? [O] :banan: [P] BONUS:v Kiedy znów się obrazisz XD? [O] Kopnę Cię XD Pytania od: @Peter [P] Świętujemy razem uro ? [O] Co to za pytanie, brat...oczywiście, że tak! [P] Dlaczego urodziliśmy się tego samego dnia i miesiąca ? O.o [O] Bo jesteśmy najlepsi! [P] Nie będziesz się obrażać ? [O] Na Ciebie się chyba jeszcze nigdy nie obraziłam.. Pytania od: Heja :p Hejaa! [P] Dlaczego ja? #2 [O] Dlaczego nie? #2 [P] Jakaś ulubiona piosenka nightcore? [O] Spoiler Show [P] Jestem jebniety? [O] Zdrowo XD [P] Dlaczego jesteś taka gruba? XD [O] Nie jestem gruba.. [P] Jak tam Gośka? [O] Ale moją mamę to Ty szanuj, dla Ciebie Pani. Ma się dobrze, jak zawsze, dzięki! [P] Myślisz, że masz na csc jakiś swoich fanów? [O] Nie, nikt mnie tutaj nie lubi niestety. [P] :ninja:? [O] :banan: Pytania od: [P] Hejcia 8) [O] Heeej! [P] Dlaczego nie lubisz imienia Ewa? XD [O] Po prostu jak dla mnie jest brzydkie, nie ma jakiegoś konkretnego powodu. Kwestia gustu i jakieś hmm..uprzedzenie mejbi? [P] Ile w bicku? [O] 60 XDDD [P] Pokażesz sowe? [O] A pokażesz bydlaka? [P] Dlaczego KC Jinx? [O] To jest moje ulubione pytanie! Kocham ją, bo uważam, że jest taka sama jak ja. Oprócz tego, że obie jesteśmy deskami to jesteśmy równie szalone. Jest cudowna, gdyby tylko żyła w prawdziwym świecie...lizałabym jej kurde rakiety i oddała całe moje jedzenie XDD [P] Chcesz kogoś pozdrowić? :v [O] Pozdrawiam wszystkich, którzy chcieli zadać mi pytanie/pytania, ale nie zdążyli. [P] Przez jaki najdłuższy czas nie jadłaś? XD Wytrzymałaś godzinę bez jedzenia? XD [O] W sumie to nie pamiętam przez jaki czas najdłużej, ale na pewno wytrzymałam godzinę. Może gdybym nie miała w danym czasie zajęcia albo czegoś to bym nie wytrzymała, ale jak coś robię to zdarza się, że nie jem XDDD Pytania od: [P] Dlaczego mnie kochasz? <3 [O] Bo zawsze dzielnie na każdych zawodach mi kibicujesz! [P] Kiedy śpiewamy coś na ts? :D [O] Jak w końcu na niego wbijesz XD [P] Może kiedyś napijemy? Xd [O] Nie rozpijaj mnie, nie ze mną te numery.. [P] Co tam słychać w ogóle xd [O] Stara bida, szkółka się zaczęła, próby, wiesz jak jest.. [P] Opowiedz mi coś ciekawego? :D [O] Chętnie, ale jak się zobaczymy! [P] Zrobisz mi kanapkę? XD [O] Pewnie, nie ma problemu. [P] Nie wiem co jeszcze xd [O] Tik tak..tik tak...tik tak.. Pytania od: @MajuN [P] Siema grubasie. [O] Cześć garmagelu. [P] Co tam gnojku? [O] W porząsiu, w końcu czytam co tutaj nabazgrałeś. [P] Co teraz robisz? [O] Słucham muzyki, jem i odpowiadam na Twoje cudowne pytania. [P] Dlaczego znowu zapychasz się jedzeniem? [P] Masz jakieś cheaty chyba, kolego.. [P] Nutella? [O] Nope, nektarynka [P] Zdarzyło Ci się kiedyś nie być głodną? [O] Jak się najem to nie jestem głodna przez jakiś czas :D [P] Czemu żałujesz grubemu słodyczy? [O] Nie żałuję mu słodyczy, zawsze się z nim dzielę. [P] Jak zdrowie? [O] Jestem zdrowa jak ryba, oby jak najdłużej. [P] Cieszysz się z powrotu do szkoły? [P] Nie bardzo, średnio wypoczęłam w te wakacje.. [P] Najlepsze wspomnienie z wakacji? [P] Najlepsze to chyba powrót do kraju i moment kiedy zrobiłam niespodziankę mojej przyjaciółce, odwiedzając ją bez uprzedzenia. Jej mina była bezcenna. [P] Jak po rozpoczęciu roku szkolnego? [P] Wesoło, co drugie słowo to "matura" [P] Czemu jesteś taka słaba w lola? [O] Jestem dobra, po prostu nie mam dobrego kompa do tego żeby to pokazać. [P] Kiedy nauczysz się last hitować? [O] Potrafię to robić już od dawna. [P] Najlepszy support? [O] Ty, Krystian i Ciapaty z tej sieci. Innych nie będziesz kojarzył. (ps. Nie wiedziałam czy chodzi o bohaterów czy o ludzi) [P] Myślisz, że wyjdziesz z silvera? [O] Bardzo bym chciała, ale jak warunki i czas nie pozwolą w tym sezonie tego zrobić to wyjdę w przyszłym. [P] Jinx? [O] Jest moja. [P] Straszna z niej beksa, tylko płakać wciąż chce ta ta ta. [O] Tatatataaaa [P] A gdyby tak mieć broń, która strzela inną bronią? [O] Kocham, kocham niewyobrażalnie mocno! [P] Co najbardziej podoba Ci się w Lol'u? [O] Hmm, w sumie to straszny zabijacz czasu. Mimo wszystko lubię tą grę, ale za co?.. Mogę się tam chociaż trochę nauczyć przewidywać innych, a poza tym poznać kogoś nowego. Mogę też obserwować plujących na siebie nawzajem polaków, którym frajdę sprawia głównie wyzywanie innych. [P] Kiedy odnowa komputera? [O] Póki co nie planuję, bo mi się nie opłaca. Gdybym miała więcej czasu na gry to bez wahania kupiłabym nowego. Jednak używam go coraz rzadziej, dlatego jeszcze wytrzymam z tym. [P] Czemu jesteś taką wredną ciamajdą? [O] Bo mnie ciągle denerwujesz i podpuszczasz. [P] O czym teraz myślisz? [O] W sumie to zastanawiam się nad kolejnymi pytaniami. [P] Kiedy sparing gargamelu? [O] Z Tobą? Kiedy chcesz! [P] Grozisz czy obiecujesz? [O] Grożę, jak zawsze.. [P] Jak bardzo lubisz śpiewać? [O] Oj, bardzo...uwielbiam śpiewać. [P] Ulubiony utwór? [O] Nie mam ulubionego, wieeele mi się podoba. [P] Nagramy coś razem? xD [O] Jak Ty się boisz pokazać coś swojego, brzdącu. [P] Czemu jesteś taką dobrą Opiekunką? :D [O] Bo mi zależy, to wystarczy. [P] Jak było w Holandii? [O] Na początku ciężko, ale później bardzo dobrze. [P] Masz jakieś fobie? [O] Jeżeli jakieś mam to są ukryte XD [P] Książki czy filmy? [O] Książki, ale filmy również uwielbiam. [P] Ulubiony film? [O] "Nostalgia Anioła", "Więzień labiryntu", dużo ich jest.. [P] Ulubiona książka? [O] "Mały książe" [P] Dlaczego się tak często fochasz? [O] Bo wszyscy ciągle się ze mną droczą. [P] Co widzisz za oknem? [O] Ciemność, WIDZĘ CIEMNOŚĆ XD [P] Spodziewałaś się mnie tutaj? [O] Szczerze mówiąc to nie XD [P] Jak myślisz za co Cię lubię? [O] To Ty mnie lubisz? o.O [P] Kim chciałaś zostać jak byłaś młodsza? [O] Piosenkarką.. XD W ogóle mówiłam wszystkim, że chcę być taka gruba, żeby nie zmieścić się do własnego domu XDDDDD [P] Marzenia się spełniają? [O] Marzenia się spełnia. [P] Masz jakiś ulubiony cytat? [O] Jest ich wiele, niektóre znajdują się na forum. [P] Myślałaś już o kierunku na studia? [O] Codziennie o nich myślę..jest ich więcej niż jeden. [P] Masz klaustrofobie? [O] Nie [P] Żałujesz pochopnych decyzji? [O] Z jednej strony tak, z drugiej nie..zawsze w związku z decyzjami, które podjęłam, mogłam się czegoś nauczyć, prawda? [P] Skoczyłabyś na bungee? [O] Pewnie, kiedyś bym chciała. [P] Jak bardzo mnie nie lubisz? [O] Lubię Cię.. [P] She must be eliminated. [O] Otóż to! [P] Game Over gargamelu. Strzałka i widzimy się na ts. Kszy kszy bez odbjoru. [O] Kszy, kszy! Pytania od: [P] Plany na przyszłosc? [O] Póki co to zdać maturę, później chciałabym pójść na studia. [P] Uwielbiasz horrory? [O] Bardzo lubię, ale nie wiedząc czemu im jestem starsza tym bardziej się boję. [P] Masz już prawko? [O] Jeszcze nie. [P] Kiedy gramy w lola? [O] Kiedy chcesz! [P] Nie bedziesz sie drzec ze bede tak słabo grał? [O] Nie, spokojnie........albo dobra, będę XD [P] Czemu ostatnio tak bocilas na odd? ;d [O] Dawałam Wam fory zapewne.. [P] Ilosc posiłkow spożywanych w ciągu dnia? [O] Nie liczę, jem mało, ale często. [P] Zjadłbym pyszne ciasto.. zrobisz? ;d [O] Nie ma problemu, zapraszam! Pytania od: [P] No hej. [O] Hej, kochana! [P] Co tam foczii? [O] W porząsiu, ale już powoli się śpiąca robię.. [P] Pamiętasz less challenge? [O] Pamiętam! Ty też nie zapominaj, bo to jest aktualne! [P] Kiedy się widzimy? [O] Zapewne dopiero jak do Ciebie przyjadę, bo Ty nie chcesz mnie odwiedzić ;[ [P] Co mam ci ugotować? [O] Co tylko będziesz chciała, zjem wszystko! [P] Ulubiona potrawa? [O] Nie mam ulubionej, jem prawie wszystko. [P] Ile masz w bicku? [O] Prawie 60! [P] Pamiętasz sernik? xD [O] Oczywiście, że tak! [P] :ninja: ? [O] :ninja: Pytania od: @Weronikaa [P] Hejka! :wub: [O] Hej, miśka! [P] Jak tam pierwsze dni w klasie maturalnej? [O] Widać, że lekko nie będzie.. [P] Stresik jest? [O] Pewnie, straszny, mega mi zależy kurde.. [P] Co po maturce planujesz? [O] Chciałabym iść na PWST do Krakowa, ale wątpię czy się dostanę. Jak nie to fizjoterapia albo medycyna wojskowa, zobaczymy.. [P] Wiesz, że na luzie dasz rade? [O] Nie jestem tego taka pewna, ale dzięki, że we mnie wierzysz, kochana! [P] Kiedy pijemy, młoda? [O] " Ja to jestem zawsze chętna "... [P] KC mnie? [O] KC! [P] Jak tam opiekunowanie? [O] Jakoś leci, nie mnie oceniać efekty.. [P] Makowiec czy murzynek? ( nie wzięłam serniczka, bo odpowiedź by byla jednoznaczna XD ) [O] XDDD murzynek, zdecydowanie! Pytania od: [P] Ile razy, po dwa razy? [O] Cztery! [P] Czy normalna złota rybka, może puknąć wielorybka? [O] Ależ owszem, czemu nie? Rybce też należy się! XDD [P] Czy normalny facet z wąsem może zostać dziś alfonsem? [O] Ależ owszem, czemu nie? Jemu też należy się! [P] Też uważasz, że to dobra dieta? [O] Powyżej był genialny spoiler, normalnie miód na moje oczy. Cudowna dieta, śmieję się z tego do tej pory. Udało Ci się, dieta genialna :D Dziękuję wszystkim za poświęcony czas na zadawanie pytań. Nominowaną przeze mnie osobą jest: 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Umciaak * 1 502 Opublikowano 4 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2016 [O] Nie jestem gruba.. Oj ktoś tu kłamie :giggle: + za odp 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeremaya Gattwold 1 228 Opublikowano 4 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2016 Zacne pytania i odpowiedzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shino 1 881 Opublikowano 4 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2016 Fajne odpowiedzi, dobrze się czytało ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi