aver 1 488 Opublikowano 23 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2016 (edytowane) Nick: lisek Imię: Mateusz Wiek: 18 Znajomość AMX (1-10): 7 Sprawny i działający mikrofon: Oczywiscie że jest. Składka: Jak najbardziej. Link do swojego GameTracker'a**: http://www.gametracker.com/player/LISEK/193.33.177.101:27156/ - Grałem równiez na wielu innych nickach, mianowicie: aver, xsi, del, del | shooting flames i jeszcze był jeden ale nie moge sobie przypomniec nazwy. Parę słów o sobie **: Wiekszosci osób z tej sieci mnie już zna, ale Ci co mnie niezbyt kojarza to moge cos o sobie powiedziec, jak zauwazyliscie wyżej mam na imie Mateusz, mam już 18 lat i jeszcze się edukuje, jest to już ostatni rok mojej przygodody ze szkoła, po skonczeniu jej będe planował szukac jakies roboty, wiadomo trzeba będzie już na siebie zarabiac. Jesli chodzi o moje hooby to interesuję się piłką nożna, gram w klubie już od ponad roku i szczerze mówiac zajebiscie jest, atmosfera panujaca w nim, ludzie itp. Niestety jest to już mój ostatni sezon w juniorach i raczej do seniorów nie bede się targnął bo nie bede miał czasu. Z natury jestem spokojnym człowiekiem, szczerym do bólu. Ta szczerosc nie zawsze jest odbierana w jakims pozytywnym stopniu przez inne osoby, no ale cóz, czasem tak trzeba. To raczej tyle co miałem o sobie dopowiedzenia, nie lubie dużo o sobie pisac. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Dlaczego chciałbym zostac adminem? A dlatego że jak nie ma nikogo z adminów to na serwerze jest burdel, zawsze znajdzie się jakis odpał czy troll czy jakis pseudo DJ który puszcza sobie muzyczke i szczerze mówiac wtedy aż odechciewa się grac. Wiem że jest tych 13/ 14 adminów, ale i tak mniejsza czesc z nich nie gra tak jak się deklarowała w podaniach, nie będę pisał kto bo zaraz może być jakas niepotrzebna dyskusja, zawsze dodatkowa para rączek może się przydac. Czy posiadasz STEAM? (TAK/NIE) jeżeli tak, podaj STEAM_ID: STEAM_0:0:173442485 Ile czasu możesz poświecić na serwerze: Od godzinki w góre, wiadomo czasami wypadnie taki dzien w którym moja aktywnosc na serwerze jest zerowa. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): Zazwyczaj to po szkole wchodze pograc na pół godzinki/godzinke i ide obczaic dwór i potem z wieczora znowu jestem, no chyba że brzygda pogoda to siedze przed komputerem bądz telewizorem. Jesli chodzi i weekendy to róznie, soboty zazwyczaj jestem gdzies od 8/9 na serwerze, potem ide cos robic i wieczorem znowu jestem. Niedziela to róznie. Staż w Counter-Strike 1.6: Około 4 lata Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): Tak, 3/4 razy tutaj na sieci. Edytowane 23 Września 2016 przez kaz 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skiperek 197 Opublikowano 23 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2016 Jestem na tak.+ przyjazny+steam+ogarnięty chłopak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lipton 25 Opublikowano 23 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2016 (edytowane) Hmmm na moje kolego się pospieszyleś. Pograj trochę na tym serwerze. Zapoznaj się z ludźmi, regułami jakie tu panują i wtedy ponów podanie. Przegrane na serwerze masz raptem 7 godzin, to zdecydowanie za mało. Druga sprawa musisz dać się poznać, żebyśmy mogli to ocenić czy się nadajesz. To podstawa, reszta wyniknie "w praniu". Pozdrawiam Rewox, podał link do GT, resztę nicków które może są jego (nie w mojej gestii jest ich sprawdzanie po IP i robienie jakiegoś dochodzenia). Dobrze wiecie że na serwerze gram sporo i kojarzę większość graczy, ja się trzymam faktów i na ich podstawie mowie jak jest. Szczerze mówiąc nawet resztę tych nicków nie bardzo kojarzę. Edytowane 23 Września 2016 przez Rias 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xena 178 Opublikowano 23 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2016 Niby wszyscy Cię znają, a dopiero dzisiaj zauważyłam Twój nick na serwerze. Nie znam Cię i raczej ciężko mi merytorycznie ocenić Twoje podanie. Nie masz spełnionych regulaminowych 45h, poza tym pograj dość dłużej na serwerze, a nie 4 dni i od razu piszesz podanie. Wiem że jest tych 13/ 14 adminów, ale i tak mniejsza czesc z nich nie gra tak jak się deklarowała w podaniach skoro miałeś już 3/4 razy admina na tej sieci, to powinieneś wiedzieć, że jest coś takiego jak "nieobecność" lub "zmniejszona aktywność" adminów. W punkcie 9 raczej powinieneś zachęcić swoją wypowiedzią, dlaczego chcesz zostać adminem, a nie wjeżdżać na innych adminów. Kolejne podanie, w którym nie spełnia się wymogów. Po co w ogóle jest ten regulamin? Jestem na NIE. Jestem na NIE 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rewoX* 1 295 Opublikowano 23 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2016 ^@@Lipton on tu gra bardzo długo tylko pod różnymi nickami. Na tak: Kultura Lubiany Wiem Amx ok Myślę, że da radę 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weronikaa 3 302 Opublikowano 23 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2016 Na tak :) + kultura + amx + steam 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złota Owca 624 Opublikowano 23 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2016 (edytowane) Jestem na Tak, ale pod warunkiem że nie będziesz ciągle nickow zmieniał :v +stary wyjadacz + steam +mikto +doswiadczenie Edytowane 23 Września 2016 przez DiamentowY :* 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian? NL/PL 1 043 Opublikowano 23 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2016 (edytowane) Gt jest tragiczne. Nie moge choćbym chciał przyjąć Twoje podanie.Popraw godziny. Edytowane 23 Września 2016 przez Damian? NL/PL 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian? NL/PL 1 043 Opublikowano 23 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2016 <p>Automatycznie wygenerowana wiadomość.<br />Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.<br /><br />Twoje podanie zostało odrzucone.<br />Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego.<br /><br />Pozdrawiamy<br />Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów </p> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi