Luffy 103 Opublikowano 27 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2016 (edytowane) 1. Nick:Luffy2. Imię:Bartłomiej3. Wiek:184. Znajomość AMX (1-10): 8-95. Sprawny i działający mikrofon:tak6. Składka: tak7. Link do swojego GameTracker'a**: http://www.gametracker.com/player/Luffy/193.33.177.101:27156/ 8. Parę słów o sobie **:No więc nazywam się Bartek, mieszkam w Katowicach, mam 18 lat. W csa gram od chyba 2 klasy podstawówki, więc już dość sporo. W wolnych chwilach lubię sobie pograć w csa, posłuchać muzyki, albo w siatkówkę popykać. Od jakiegoś czasu uczęszczam także na siłownie 3 razy w tygodniu. Weekendy wiadomo - wypady na miasto. 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Chciałbym pomóc utrzymać porządek na serwerze, zawsze przyda się dodatkowa para rąk. Kiedyś już adminowałem na FFA i myślę, że dobrze się wywiązywałem ze swojej pracy10. Czy posiadasz STEAM? (TAK/NIE) jeżeli tak, podaj STEAM_ID: STEAM_0:1:4435949811. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: 1-2h dziennie, zależy od dnia12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): Dni robocze najczęściej 17-24, weekendy różnie.13. Staż w Counter-Strike 1.6: około 10 lat z przerwami14. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): tak Edytowane 27 Września 2016 przez acE. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rewoX* 1 295 Opublikowano 27 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2016 Znamy się bardzo długo i mogę poręczyć za niego rękami i nogami. Gt poprawne, dużym plusem jest steam i micro. Miły i potrafiący utrzymać fajną atmosferę na serwerze. W tym momencie ciężko mi znaleźć równie odpowiedniego kandydata. Największą zaletą jest chyba ogromne doświadczenie i fakt, że był adminem bez zastrzeżeń na ffa. Duże tak! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DuNg3()N 285 Opublikowano 27 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2016 TAK : Doświadczenie GT Aktywny w dziale ODD2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skiperek 197 Opublikowano 27 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2016 Jestem na tak. Fajna osoba Lubiana Doświadczenie jest Mikro też Jakoś zbytnio mi nie podbadles, abym Cię kojarzył ze złej strony :P więc duże pozytywne Tak. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aver 1 488 Opublikowano 27 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2016 Jestem na TAK: - Dobre GT - STEAM - Wiek - AMX - Osoba z wysokim poziomem kultury. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiochuxD 123 Opublikowano 27 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2016 Na tak- Słabe jak dla mnie podanie - Nie rozpoznaje cię zbytnio na serwerze ,ale to raczej przez moją przerwę.+ GT+ Mikro+ AMX+ Staż+ Doświadczenie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madridistat 153 Opublikowano 28 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2016 Również daje na duże TAK ! +STEAM +MIKRO +SKŁADKA +WIEK +LUBIANY NA SERWIE Do zobaczenia nie długo ! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Renia:)* 83 Opublikowano 28 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2016 Oczywiście na TAK :) -mikro -steam (+)- byłeś adminem -wiek-lubiany 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DoNn 29 Opublikowano 28 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2016 Na Tak + Mikro + wiek + doświadczenie + Reszta wyżej :P 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esme 2 242 Opublikowano 28 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2016 Na tak, GT, mikrofon, wiek, doświadczenie i steam, czyli ma wszystko :D 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 28 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2016 Witam w gronie adminów :) Zaprasza na PW po admina :) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 28 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Twoje podanie zostało przyjęte. Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdźPozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi