bestz 122 Opublikowano 28 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2016 1. Nick: bestz2. Imię: Krzysztof3. Wiek: 314. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10): dobre 6/10 (Kwiestia przypomnienia i będzie 9/10)5. Mikrofon(Tak/Nie) TAK - ale z racji tego że strasznie irytuje to moją kobietę to używam go jak muszę :), albo jak Jej nie ma w domu.6. Składka(Tak/Nie): No problemo.7. Link do swojego GT**:http://www.gametracker.com/player/bestz/193.33.177.101:27156/8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem**: Co do mnie ,życie moje toczy się wokół sportu (wszelkiego rodzaju od 17 roku życia) aktualnie od 6 lat uprawiam dyscypliny wojskowe ( OSF, wielobój, 5-ciobój, lina), na co dzień strzelam, skaczę i trenuję oraz pomagam młodszym kolegom stawiać pierwsze kroki na siłowni, w wolnym czasie lubię pogrzebać w aucie, spotykać się z przyjaciółmi, zabrać gdzieś rodzinkę, po za tym: dobra muza, dobry film, Cs, DBS, czasem dobra zabawa. Zdecydowałem się złożyć podanie , bo gram dość często na serwerze i coraz częściej zdarza mi się wejść i biega ktoś odpalony (szczególnie z rana). Myślę, że przyda się ktoś doświadczony i ogarnięty do pomocy. 9. Czy posiadasz STEAM?(Jeśli tak to podaj Steam_ID): STEAM_0 : 0 : 59446401, http://banid.pl/kto?to=0:0:5944640110. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?**: pogrywam wieczorami 19-23, w weekendy też wejdę pograć , myślę że średnio 1-3h 11. W jakich godzinach grasz?(Dni robocze, weekend)**: 19-23 , w weekend w różnych porach, czasem od rana do wieczora,12. Staż w grze Counter Strike 1.6: na tym steamie prawie 1,5k godzin, ogólnie początki były jakieś 10-12 lat temu.13. Czy byłeś już adminem? (Nie podajemy linków): TAK- nie mam z tym problemów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rewoX* 1 295 Opublikowano 28 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2016 Bardzo kulturalny gracz, rozpoznawalny na serwerze, amx ogarnia. Bardzo przemawia do mnie staż, wiek, doświadczenie i steam. Godziny grania to ogromny plus. Duże tak. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 28 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2016 Duże tak. Długo tu gra, jest rozpoznawalny, niekonfliktowy, ma steam, wiek no i podanie fajne. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esme 2 242 Opublikowano 28 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2016 Na tak, ogarnięty, steam, doświadczenie i po prostu świetny człowiek :) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DuNg3()N 285 Opublikowano 28 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2016 Na tak: ogarnięty kulturalny doświadczenie staż GT. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aver 1 488 Opublikowano 28 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2016 Kolejny Krzysiu <3 Jestem na tak, aktywny, steam, wiek, amx, doswiadczenie :D 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buhahaha Leszko xd 91 Opublikowano 28 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2016 Stary gracz (Kilkaset godzin na serwie) Kultura Wiek Steam Na duże tak (y) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s t a r g i r l 3 949 Opublikowano 28 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2016 Jestem na TAK +wiek +ogarnięty +niekonfliktowy +lubiany i znany +pomocny +steam +kultura Jedno wielkie TAK ode mnie :v 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
promistrz 598 Opublikowano 28 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2016 Na tak : +wiek, +doswiadczenie +steam 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xena 178 Opublikowano 28 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2016 Na Tak: - pomocny - ogarnięty - GT - doświadczenie - amx - steam 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiochuxD 123 Opublikowano 28 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2016 Jestem na małe TAK- GT (Dla mnie słabe ,ale to moje zdanie)- Czas na serwerze+ Podanie+ Wiek+ AMX (Chociaż te 6)+ Rozpoznawalny + Kultura+ Mikrofon+ DoświadczenieNie podam że + jest Steam bo nim nie jest ,dlatego że nie jest on już wymagany ,gdyby był byłby + a tak jest 50/50 i tyle w temacie.Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madridistat 153 Opublikowano 28 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2016 Duże Tak. +steam +wiek +kulturka +składka +aktywność z rana 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SASU 430 Opublikowano 29 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2016 Na tak :) - GT - Staż w grze :starzec: - Kultura - znany - doświadczenie - ogarnięty - świetny gość :cwaniak: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 30 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2016 Ja także jestem na tak. Spokojny, kulturalny, ogarnięty gracz. GT na poziomie biorąc pod uwagę wiek i z czym idzie sporo obowiązków. Powodzenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lipton 25 Opublikowano 30 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2016 Jak najbardziej na TAK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złota Owca 624 Opublikowano 30 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2016 Na tak - GT - doświadczenie - amx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 1 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Twoje podanie zostało przyjęte. Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdźPozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi