Besi523 3 023 Opublikowano 8 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2016 Witam, niedawno minął rok od kiedy nasz serwer JB powstał związku z czym mam dla Was dwie niespodzianki! Jak pamiętacie zwiększył się koszt VIP'a (10 zł za miesiąc), dlatego postanowiliśmy, że dla pierwszych dziesięciu osób, które kupią VIP'a przelewem otrzymają dodatkowy miesiąc gratis, jeżeli ktoś zakupi VIP'a na miesiąc drugi ma za darmo, jeżeli zakupi na 2 miesiące otrzyma dodatkowe 2 miesiące gratis! itp. Wystarczy zgłosić się do ZjemCie, a po dokonaniu przelewu mi lub ZjemCie trzeba od razu o tym gratisie przypomnieć! Promocja ta trwa do końca października! A teraz zapraszam Was do wzięcia udziału w konkursie! Jest bardzo prosty, wystarczy zrobić jakieś śmieszne zdjęcie na naszym serwerze JB dodając do tego jakiś zabawny opis! Dam Wam dwa przykłady jak ma to wyglądać: "Ja i moi przyjaciele" "Dumny Janusz" Nagrody: 1 miejsce ~ 10 tysięcy respektu + blunt. VIP otrzymuje 15 tysięcy + blunt. 2 miejsce ~ 8 tysięcy + blunt. VIP otrzymuje 13 tysięcy + blunt. 3 miejsce respekt ~ 5 tysięcy. VIP otrzymuje 10 tysięcy. Zachęcam do wzięcia udziału w konkursie! Czas do 08.11.16 Dziękuje @Kasia! za napis. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafj 83 Opublikowano 8 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2016 (edytowane) "Ja i mój Jay Jay" "Po porządnej libacji alkoholowej" "Zamach stanu" "Niczym muchy na szybie" Edytowane 26 Października 2016 przez ra1x1or 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agencik47 29 Opublikowano 8 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2016 (edytowane) Mógłby ktoś obniżyć ten mikrofon? Mocna ta impra była... Edytowane 8 Października 2016 przez Agencik47 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MikuZ 2 Opublikowano 8 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2016 (edytowane) Nie wiem które lepsze, więc wstawię oba. "Ja i moja rocznica serwera". "Król Parkietu" Edytowane 9 Października 2016 przez MikuZ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SnuFFy 1 119 Opublikowano 8 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2016 "Synek idź się wykąp!" http://forum.cs-classic.pl/uploads/imgs/pre_1475959909__20160501181751_1.jpg "Tam jest wieszak" "Kiedy telefon spadnie za łóżko" 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrolo10000 12 Opublikowano 10 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2016 to uczucie kiedy nie masz siły wejść na łóżko http://www36.zippyshare.com/v/uR0MbjQS/file.html 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B!@ck 110 Opublikowano 13 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2016 (edytowane) Ciało do ciała Ręka na biust Chciała nie chciała Wzieła do ust Xd Wystąpili: Osoba klęcząca - Asingo Osoba rozkoszujaca się - Serwus Bo królowa jest tylko jedna :) Edytowane 17 Października 2016 przez B!@ck 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeremaya Gattwold 1 228 Opublikowano 15 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2016 (edytowane) Wysyłam kilka zdjęć które mogą się wam spodobać. Moim faworytem są zdjęcia 2 oraz 3, ale to tylko mój wybór ;) "Ja i moja libacja alkoholowa" "Ja i moi przyjaciele" "Ja i moja dziewczyna" "Ja i moje sztuczki na deskorolce" Zdjęcia 2 i 3 są takie same celowo Edytowane 15 Października 2016 przez Jan Christian 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 9 Listopada 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2016 1 miejsce otrzymuje gracz @FuhrerOfFanta wraz ze swoim zdjęciem pod tytułem "Kiedy telefon spadnie za łóżko": 2 miejsce otrzymuje gracz @Agencik47 wraz ze swoim zdjęciem pod tytułem "Mógłby ktoś obniżyć ten mikrofon?": 3 miejsce otrzymują gracze oraz @MikuZ wraz ze swoim zdjęciami pod tytułami: "Po porządnej libacji alkoholowej" oraz "Ja i moja rocznica serwera" Po odbiór nagród zgłaszacie się do mnie gdy będę na serwerze. Gratuluje! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi