PoLaR 223 Opublikowano 14 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2016 Czm jak dzisaj wbiłem na serwa usuneło mi gang i vip a a miałęm go jeszcze na 120 dni nie tylko mi usuneło vip a ale innym też i gangi też xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shelby 3 Opublikowano 14 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2016 podpisuje się pod tym, ja także nie mam vipa ani ganguJedyna osoba która ma gang to Black Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeremaya Gattwold 1 228 Opublikowano 14 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2016 Wyszła nowa aktualizacja do csa. Poczekajcie moment aż wszystko się przestawi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R0dr1g3z 57 Opublikowano 14 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2016 (edytowane) Zagrałem jedną mapę i na następnej wszystko już miałem. Wystarczy poczekać. @Edit Okej już zrozumiałem na czym polega bug i zaraz go wszystkim wyjaśnię. Nie posiadamy żadnych usług, gangów itp. jak wyjdziemy z serwera. Żeby posiadać te usługi na serwerze musisz poczkeać jedną mapę BEDĄC W GRZE. Jeżeli będziesz mieć usługi na następnej mapie VIPa itd. i zaraz po tym wyjdziecie z serwera to wam te usługi się ZRESTARTUJĄ i musicie poczekać jeszcze raz jedną mapę. Edytowane 14 Października 2016 przez R0dr1g3z Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrolo10000 12 Opublikowano 14 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2016 ja mam już normalnie vipa bez żadnego czekania 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B!@ck 110 Opublikowano 14 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2016 Ja tam od rana miałem wszystko nie musiałem nic czekać xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi