k3_ 79 Opublikowano 23 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2016 (edytowane) 1. Nick: Shinichi 2. Imię: Cezary 3. Wiek:25 4. Znajomość AMX (1-10): 9 5. Sprawny i działający mikrofon: Oczywiście 6. Składka (tak/nie): Oczywiście 7. Link do swojego GameTracker'a**: http://www.gametracker.com/player/Shinichi/193.33.177.87:27051/ 8. Parę słów o sobie **: Witam. Większość ludzi na serwerze mnie zna:P Co tu więcej pisać :) 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Na serwerze zaczęło grać dużo nowych graczy, myślę, że przyda się kolejny Admin. 10. Czy posiadasz STEAM? (TAK/NIE) jeżeli tak, podaj STEAM_ID: Nie 11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: To zależy od tygodnia pracuje o różnych porach. Kiedy mam wolny czas wchodzę na serwer. 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): Najczęściej w weekendy, w tygodniu również 2-3h dziennie mogę poświęcić. 13. Staż w Counter-Strike 1.6: 10lat? nie pamiętam dokładnie 14. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): Posiadałem nie jednokrotnie. Liczę na pozytywne rozpatrzenie podania, chyba parę osób na nie czekało:P Pozdrawiam. Edytowane 23 Października 2016 przez k3_ 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rac0 39 Opublikowano 23 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2016 Jestem na wielkie TAAAAKK! + kultura + wiek + ogarnia + pomocny + mało adm jest na serwie z czego ja mam nieobecność :/ Pozdrawiam : rac0. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tuptusiowy 26 Opublikowano 23 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2016 Duże TAK +Wiek +Amx +GT +Bardzo pomocny :) Powodzonkaa ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zygus 2 407 Opublikowano 23 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2016 w Końcu napisałeś chociaż miałeś je napisać 10 miesięcy temu :D jestem na tak Najbardziej ogarnięta osoba na serwerze Gt jest Dobre amx zna Stary a głupi XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Terr0rYstka 10 Opublikowano 23 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2016 Jestem na Tak +GT +Wiek +Doświadczony +Pomocny +Amxx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FunnyPuma ^^ 155 Opublikowano 23 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2016 Na Tak. +Wiek +GT +Amxx +Mało adminów +Ogarnie Powodzenia bocie ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bracon33 36 Opublikowano 23 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2016 Jestem na Tak +Ogarnia +Amx +Gt +Wiek +Pomocny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domellenel 175 Opublikowano 23 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2016 Podanie przyjęte, zgłoś się do mnie na PW lub do Ganga :P 7 dni próbnego admina. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domellenel 175 Opublikowano 23 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Twoje podanie zostało przyjęte. Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdźPozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi