NaJar 0 Opublikowano 29 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2016 nick: NaJar Imię: Patryk Wiek: 16 Znajomość amx: 6 Sprawny działający mikrofon: Nie Znajomość regulaminu serwera: dobre Link do swojego gametracker'a**: http://www.gametracker.com/player/NaJar/193.33.176.64:27015/ Napisz coś o sobie: to tak ja jestem jak święty mikołaj bo zawsze komuś daje monety tym najsłabszym w tebeli XD nie przezywa i nie wyzywam Dlaczego chciał byś być administratorem?: Ponieważ mam dość cheaterów wyzwisk i chcę pomóc innym administratorom Czy posiadasz steam?: Nie Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: tak z 4/5 godz. dziennie W jakich godzinach grasz ?: Zawsze ale w tygodniu trochę mniej tak z 2/3/4 godz dziennie Staż w cs 1.6: Trochę dużo tak z 3 lata Czy miałem już admina ?: Nigdy ale coś o tym wiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BoteczeQ 123 Opublikowano 29 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2016 Na tak +Aktywny +Wiek +Ogarnia -mikro i steam ale to jak u mnie xD pierwszy raz, spoko pomożemy Ci jak się dostaniesz ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeoVince 4 Opublikowano 29 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2016 na tak +Aktywny +Wiek +Ogarnięty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aver 1 488 Opublikowano 29 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2016 na tak dobre gt, wiek, amx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TigeRR 1 Opublikowano 30 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2016 Na tak +ogarnie +Aktywność +wiek +amx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
(Pl)BoBo 104 Opublikowano 30 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2016 (edytowane) Co Wy piszecie pierwszy raz jestem na NIE , dlaczego ? obserwowałem go i nie zna regulaminu dziś wiocha raz bo raz , lecz kapa przy hostach , następnie nowa mapa 1 runda Txt . Gt spoko , Wiek , Amx to Ci pomożemy , bo to nie jest trudne . Jak dla mnie przeczytaj regulamin , popatrzymy jak ci idzie z Nim i napisz jeszcze raz za tydzień . Ale decyzja nie należy do mnie ;q (edit x2 ) + Konto na podanie . Edytowane 30 Października 2016 przez (Pl)BoBo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gang Albanii 280 Opublikowano 30 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2016 Również jestem na nie bo też byłem świadkiem jak łamał regulamin i nawet go ostrzegałem ale on dalej swoje. Konto pod podanie, ma 1 post a jest wymagane 10 jak się nie mylę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rac0 39 Opublikowano 30 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2016 (edytowane) NA NIE! Z tego co tu inni napisali to świadczy o tym ze nie przestrzegasz regulaminu. Z czego ze Wiek Amx Itd jest spk Z tego co sie dowiedziałem o tobie nie nadajesz sie na administratora serwera. Jak będziesz wszystko przestrzegał i nauczysz sie regulaminu to będę na tak a na ten czas jestem na Nie Zapomniałem - przynajmniej 10 postów - nie masz mikrofonu to z kad mamy wiedzieć ze masz 16 lat? - znajomość AMX 6?? A nigdy adminem nie byłeś? Kpiny... Edytowane 30 Października 2016 przez rac0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miechu 683 Opublikowano 1 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2016 Przyjmuje na 7 dniowy okres próbny. Po tym czasie zostanie zweryfikowane jako admin.Proszę o kontakt na PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miechu 683 Opublikowano 1 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Twoje podanie zostało przyjęte. Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdźPozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi