Skilt 1 Posted November 1, 2016 Share Posted November 1, 2016 1.Nick: Skilt 2.Imię: Jakub 3.Wiek: 15 4.Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10): Dobre 5.Sprawny i działający Mikrofon?(Tak/Nie): TAK 6.Link do swojego GT:http: http://www.gametrack...3.177.87:27051/ 7.Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać strażnikiem JB: Interesuje się sportem i grami komputerowymi. Chciałbym zostać strażnikiem, ponieważ w czasie w którym nie ma adminów, strażnikow ludzie buguj bronie, zabijają bez powodu. 8.Czy posiadasz STEAM(Tak/Nie)podaj Steam_ID jeśli tak: Nie 9.Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: 2,4 godziny 10.W jakich godzinach grasz(Dni robocze, weekendy):W dni robocze 1,3 godziny, a w week od 2,5 godzin 11.Czy przeszedłeś już mutację?(Tak/Nie): Zaczyna się, czyli w trakcie 12.Staż w grze counter strike 1.6: 4 lata 13.Czy byłeś już adminem?( Nie podajemy linków ): Tak Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zygus 2,410 Posted November 1, 2016 Share Posted November 1, 2016 jestem na nie ponieważ GT jest bardzo słabe.Pograj z 2 tyg i napisz ponownie. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rac0 39 Posted November 1, 2016 Share Posted November 1, 2016 Na nie GT - - - Nie znam cie xd-- Twoje podanie nie powala-- Ja tam jestem na nie ale nie wiem jak inni sie wypowiedzą o tobie jak złożysz podanie za tydzien i poprawisz GT to będę na tak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Domellenel 175 Posted November 1, 2016 Share Posted November 1, 2016 Popraw GT, zapraszam za tydzień. Następnym razem nazwij temat swoim nickiem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Domellenel 175 Posted November 1, 2016 Share Posted November 1, 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Twoje podanie zostało odrzucone. Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego.Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts