Miechu 683 Opublikowano 4 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2016 (edytowane) @Marina. [P] Hej bot[O] No hej[P] suaby jesteś[O[ Ty też[P] nie zarywaj do Kasi bo Cię dojadę[O] To dojeżdzaj, warto[P] skończyłeś okres próbny, masz[O]Dziękować :D[P] lamus[O] Wariatka[P] jednak nie zostaniesz sam bo Karol będzie zły na mnie -.-[O] A już miałem nadzije... XD[P] fajny masz numerek pytań ( ͡° ͜ʖ ͡°)[O] @Kasia! :3[P] masz śmieszny śmiech, wiesz?[O] i kto to mówi[P] lubisz mnie[O] Tak[P] ja cb też[O[ dziękuję :D[P] twoja dziewczyna wie o Kasi hmhmmhmhmhhmh?[O] Nie wiem o kim mówisz xd[P] no to elo[O] No siema [P] ELO HIR[O] Elo Tibia[P] niezly numerek ( ͡° ͜ʖ ͡°)[O] @Kasia! :3[P] dlaczego Tibia[O] bo nie hot dogi z Orelna[P] what are you doing[O] i am answearing your questions[P] osoba wyżej smierdzi[O] XD[P] jak mocno[O] tak jak król przykazał[P] ( ͡° ͜ʖ ͡°)[O] @Kasia! :3[P] kupe strzeliłeś rano[O] nie[P] lubisz mnie[O] Noo[P] ja ciebie tez[O] wiem @Esme [P] Hejka[O] Siemson[P] Jak się czujesz z tym numerkiem?[O] Seksi[P] Jaki plany na pisanie, coś w erotykę?[O] Dla Ciebie moge XD[P] Wiesz, że jak napiszesz o słowo za dużo to Cię pobije?[O] bunt krasnlów? XD[P] Czemu lubisz denerwować ludzi?[O] PROWO[P] Umiesz tańczyć?[O] zależy po ilu[P] Jakiej muzyki słuchasz?[O] słyszalnej[P] Czemu chcesz ugadać Karola o upust? XD[O] Dla Ciebie[P] Jakie jeszcze masz tam sekreciki?[O] nie stalkuje Cię oo[P] Jakaś dziwna sytuacja?[O] Poznanie Ciebie[P] Ulubiona pidźama?[o] zależy czyja :3[P] Ile frytek zmieścisz na raz w buzi?[O] 29[P] Co miałeś w buzi?[O] frytki z pytania wyżej[P] Nie potrujesz nikogo swoim jedzeniem?[O] Ciebie tak :3[P] Słowo na weekend?XD[O] Kazamaty[P] Alkus?[O] <3[P] Co myślisz o mnie?[O] MORIA CIĘ WZYWA![P] Co ty chcesz o mnie napisać? :_:[O] 50 twarzy Esme [P] Cześć[O] Hej[P] Nie będę Cię męczył xddd[O] THX[P] Żart xdddd[O] Dzienki[P] Zaczynamy?[O] DAWAJ![P] OK[O] KK[P] Pierwsze pytanie znasz?[O] TAK[P] Poznasz[O] I am ready for the rumble[P] Kiedy o mnie napiszesz (^¿^)[O] GO ROZPISKA![P] Kolejne?[O] kk[P] Dobra, jak chcesz :D[O] Dziena[P] O czym napiszesz na mój temat :ninja:[O] Jeszcze nie wiem xd[P] Jescze jedno?[O] TAK[P] OK[O] OK[P] Nie męczę Cię?[O] TAK[P] Siemka ^^[O] ELo [P] Co powiesz na temat obecnej sytuacji na Atlantydzie?[O] No ja uważam że powinni sie wynurzyć[P] Działa już ten COD tak jak powinien?[O] Tak[P] Można się drugi raz zapisać do "Ja o was"?[O] Oczywiście, tydzień po otrzymaniu poprzedniego zlecenia[P] Kiedy "Zapytaj Beczkę"?[O] Brykiety Brykiety[P] Dlaczego ja?[O] Bo nie ukryta prawda [P] Lubisz na ciepło?[O] Na ostro[P] Czemu mama ci pomaga pisac te wierszyki?[O] Nie pomaga[P] Lubisz kebaba z ostrym sosem? przepali ci dupsko[O] Uwielbiam i już mnie nie rusza xd[P] Czemu taki smieszek z ciebie?[O] Bo taka robota[P] Lubisz podrywac dziewczyny kumplom?[O] @Kasia![P] Ogórki kiszone na pół z kolezanka lubisz?[O] @Kasia! @Sasquatch [P] Piona ?[O] Żółwik Spadochroniarz [P] Co tam u Ciebie mordo ?[O] A no dobrze[P] Zacząłeś już pisać książkę o mnie ? : D[O] Oczywiście[P] Prawko masz ? Jeśli nie, to czy masz zamiar robić ?[O] Mamm[P] Jaki samochód chciałbyś mieć ?[O] Nowszego fiata Punto :/[P] Ulubiona książka ?[O] LOTR[P] Film ?[O] LOTR[P] Kiedy pijemy % xd ?[O] Proponuj[P] Co o mnie sądzisz ?[O] Sasu xd[P] No to trzym się ! Cześć :D[O] Narka [P] Masz lęk wysokości?[O] Do 25m daje rade wejść, większej drabiny na podziele nie mamy :/[P] Jesteś moim fanem?[O] FanClub Pyni GO[P] Kupisz mi skina?[O] Jak na ts będziesz wchodzić[P] Co dobrego Ci ugotować?[O] Nalesniki poprosze :3[P] Co sprawia, że na Twojej twarzy od razu pojawia się uśmiech?[O] Widok żywych ludzi, bo Ci martwi to mnie już nie ruszają xd[P] Wymień swoje trzy zalety[O] Lekko szurnięty xd, zalotny, pewny siebie[P] Co o mnie sądzisz?[O] Fajna laska[P] Jak podoba Ci się pełnienie funkcji opiekuna? Jakie ma to plusy, a jakie minusy?[O] Jest super. Plusy takie ze mam kolrek i władze a minusy to mam mało czasu bo ciagle ktos pisze -,-[P] Cieszysz się, że w końcu dostałeś pytania ode mnie?[O] Skakam z tej drabiny z 1 pytania xd[P] Lubisz denerwować Krystiana?[O] KOCHAM[P] Napiszesz mi jeszcze jakiś liścik miłosny na lolu?[O] A Krystian ma pasy?[P] Kiedy ustawisz sobie nick z moim imieniem?[O] Jak wbijesz :([P] To prawda, że ustawiasz taki nick, bo uważasz, że moje imię jest bardziej męskie od Twojego?[O] Nie wiem kto Ci to powiedzial ale nigdy nie maiłem nicku z twoim imieniem xd[P] Uśmiechasz się teraz?[O] Oczywiscie[P] Ile już odpowiadasz na pytania?[O] Chwile bo se je przygotowałem wczesniej xd @S3ReK [P] Siemka[O] Elo[P] Tęskniłeś?[O] Nie[P] Co tam mordeczko?[O] OK[P] Co z twoją dziewczyną już z nią nie jesteś bo nie ogarniam...[O] Ja też nie[P] Najładniejsza laska z forum?[O] @Kasia![P] Widziałem, że napiszesz Kasie[O] Ja też wiedziałem ze ją napisze @Kasia![P] Dlaczego strażak ?[O] Zajawka od 4 roku żcyia[P] Co sobie o mnie myślałeś jak mnie poznawałeś ^^[O] "Co za debil..."[P] Jaka jest najbardziej szalona rzecz, którą zrobiłeś?[O] BRAK[P] Czy masz rodzeństwo? Młodsze, starsze?[O] Młodsze[P] Gdybyś miał do wyboru mieszkanie w wielkim mieście, albo na wsi, co byś wybrał?[O] Wieś[P] Lubisz mnie?[O] Nie xd[P] W co lubisz grać na komputerze?[O] CS[P] Jaki masz telefon?[O] Komórkowy[P] Jesteś ze mną szczery ? ...[O] NIE XD[P] Lubisz zime czy tez wolisz lato?[O] Zima[P] Masz rodzine za granica?[O] NIEMCY +Dla urozmaicenia "Co wolisz" Coca Cola/Pepsi:ColaDługopis/ołówek: długopisŚwiatło włączone/wyłączone: włączoneCiemny/jasny: JasnyMcDonalds/KFC: MCDSkittles/M&M's: Skittles XDBogaty&nieszczęśliwy/szczesliwy&biedny: Zależy co rozumiesz przez te pojęcia @Kasia! [P] Co tam BFF?[O] 9x-7i > 3(3x-7u)[P] Jak to jest być ninją, która została "wyboostowana" na opiekuna w kilka dni po otrzymaniu okresu próbnego?[O] Dzięki Karol :D[P] Czekałeś na moje pytania?[O] Najbardzije <3[P] Fajne te lekcje biologii masz? XD[O] Dziękujee xd[P] Czemu ta sieć?[O] Tak szczerze to przez Gangusia i Domelka xd[P] Fajnie jest być opiekunem?[O] Dobrze wiesz XD[P] To uczymy się moda?[O] No musimy bo Karol krzyczy[P] Ile będziesz mnie o to męczył^?[O] Do końca moich dni![P] Chce ci się?[O] Świat wiecznie gna do przodyuA my z Nim Bóg wie gdzieI pewnie nigdy wiecej juz nie spotkamy sięTak bardzo pragnę Cię i ufam CiI będe kochał Cię do końca moich dni.Nie wiedzieć czemutak dziwnie los połaczył Naspodobno w życiu zdarza się to tylko raz.Tak bardzo pragnę Cię i ufam CiI będe kochał Cię do końca moich dniNie warto dziś dzielić je, na dobre czy złeGdy nie ma CieTak bardzo pragnę Cię i ufam CiI będe kochał Cię do końca moich dni[P] :ninja:?[O] Cichy xd[P] Jakie inne sposoby na podryw kolega ci jeszcze przekazał? XD[O] X=podaj rzecz którą chcesz wiedzieć xd @Weronikaa [P] Jak tam lamko?[O] OK kozo [P] Lubisz mnie?[O] Tak [P] Co o mnie sadzisz?[O] Pijus [O] Czemu moje fotki rozpowszechniasz?![P] Nie wiem o czym mówisz, zapytaj @QubaS [P] Zostawisz ta biedna Kasie?[O] NIGDY [P] :ninja:? [O] Niee Nominuje: Edytowane 4 Listopada 2016 przez Miechu 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GryTrean 677 Opublikowano 4 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2016 WHERE NOMINACJA? + Za odpowiedzi :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia! 3 386 Opublikowano 4 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2016 (edytowane) [P] Chce ci się? [O] Świat wiecznie gna do przodyu A my z Nim Bóg wie gdzie I pewnie nigdy wiecej juz nie spotkamy się Tak bardzo pragnę Cię i ufam Ci I będe kochał Cię do końca moich dni. Nie wiedzieć czemu tak dziwnie los połaczył Nas podobno w życiu zdarza się to tylko raz. Tak bardzo pragnę Cię i ufam Ci I będe kochał Cię do końca moich dni Nie warto dziś dzielić je, na dobre czy złe Gdy nie ma Cie Tak bardzo pragnę Cię i ufam Ci I będe kochał Cię do końca moich dni Znaczy się, o co tu wgl chodzi kumplu? xDDDDDD [P] ( ͡° ͜ʖ ͡°) [O] Kasia! :3 Albo to? xDDDDDDDDDD Edytowane 4 Listopada 2016 przez Kasia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SASU 430 Opublikowano 4 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2016 Aleś się rozpisał :v. Pfff xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shino 1 881 Opublikowano 5 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2016 [P] Lubisz denerwować Krystiana? [O] KOCHAM żaaa łooo sneee [P] Napiszesz mi jeszcze jakiś liścik miłosny na lolu? [O] A Krystian ma pasy? a żebyś wiedział Grubas jednym słowem, co poradzić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Umciaak * 1 502 Opublikowano 5 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2016 (edytowane) [P] dlaczego Tibia [O] bo nie hot dogi z Orelna XD wygryw ++++ dz za nomine! Edytowane 5 Listopada 2016 przez Orlen Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi