Miechu 683 Posted November 4, 2016 Share Posted November 4, 2016 (edited) @Marina. [P] Hej bot[O] No hej[P] suaby jesteś[O[ Ty też[P] nie zarywaj do Kasi bo Cię dojadę[O] To dojeżdzaj, warto[P] skończyłeś okres próbny, masz[O]Dziękować :D[P] lamus[O] Wariatka[P] jednak nie zostaniesz sam bo Karol będzie zły na mnie -.-[O] A już miałem nadzije... XD[P] fajny masz numerek pytań ( ͡° ͜ʖ ͡°)[O] @Kasia! :3[P] masz śmieszny śmiech, wiesz?[O] i kto to mówi[P] lubisz mnie[O] Tak[P] ja cb też[O[ dziękuję :D[P] twoja dziewczyna wie o Kasi hmhmmhmhmhhmh?[O] Nie wiem o kim mówisz xd[P] no to elo[O] No siema [P] ELO HIR[O] Elo Tibia[P] niezly numerek ( ͡° ͜ʖ ͡°)[O] @Kasia! :3[P] dlaczego Tibia[O] bo nie hot dogi z Orelna[P] what are you doing[O] i am answearing your questions[P] osoba wyżej smierdzi[O] XD[P] jak mocno[O] tak jak król przykazał[P] ( ͡° ͜ʖ ͡°)[O] @Kasia! :3[P] kupe strzeliłeś rano[O] nie[P] lubisz mnie[O] Noo[P] ja ciebie tez[O] wiem @Esme [P] Hejka[O] Siemson[P] Jak się czujesz z tym numerkiem?[O] Seksi[P] Jaki plany na pisanie, coś w erotykę?[O] Dla Ciebie moge XD[P] Wiesz, że jak napiszesz o słowo za dużo to Cię pobije?[O] bunt krasnlów? XD[P] Czemu lubisz denerwować ludzi?[O] PROWO[P] Umiesz tańczyć?[O] zależy po ilu[P] Jakiej muzyki słuchasz?[O] słyszalnej[P] Czemu chcesz ugadać Karola o upust? XD[O] Dla Ciebie[P] Jakie jeszcze masz tam sekreciki?[O] nie stalkuje Cię oo[P] Jakaś dziwna sytuacja?[O] Poznanie Ciebie[P] Ulubiona pidźama?[o] zależy czyja :3[P] Ile frytek zmieścisz na raz w buzi?[O] 29[P] Co miałeś w buzi?[O] frytki z pytania wyżej[P] Nie potrujesz nikogo swoim jedzeniem?[O] Ciebie tak :3[P] Słowo na weekend?XD[O] Kazamaty[P] Alkus?[O] <3[P] Co myślisz o mnie?[O] MORIA CIĘ WZYWA![P] Co ty chcesz o mnie napisać? :_:[O] 50 twarzy Esme [P] Cześć[O] Hej[P] Nie będę Cię męczył xddd[O] THX[P] Żart xdddd[O] Dzienki[P] Zaczynamy?[O] DAWAJ![P] OK[O] KK[P] Pierwsze pytanie znasz?[O] TAK[P] Poznasz[O] I am ready for the rumble[P] Kiedy o mnie napiszesz (^¿^)[O] GO ROZPISKA![P] Kolejne?[O] kk[P] Dobra, jak chcesz :D[O] Dziena[P] O czym napiszesz na mój temat :ninja:[O] Jeszcze nie wiem xd[P] Jescze jedno?[O] TAK[P] OK[O] OK[P] Nie męczę Cię?[O] TAK[P] Siemka ^^[O] ELo [P] Co powiesz na temat obecnej sytuacji na Atlantydzie?[O] No ja uważam że powinni sie wynurzyć[P] Działa już ten COD tak jak powinien?[O] Tak[P] Można się drugi raz zapisać do "Ja o was"?[O] Oczywiście, tydzień po otrzymaniu poprzedniego zlecenia[P] Kiedy "Zapytaj Beczkę"?[O] Brykiety Brykiety[P] Dlaczego ja?[O] Bo nie ukryta prawda [P] Lubisz na ciepło?[O] Na ostro[P] Czemu mama ci pomaga pisac te wierszyki?[O] Nie pomaga[P] Lubisz kebaba z ostrym sosem? przepali ci dupsko[O] Uwielbiam i już mnie nie rusza xd[P] Czemu taki smieszek z ciebie?[O] Bo taka robota[P] Lubisz podrywac dziewczyny kumplom?[O] @Kasia![P] Ogórki kiszone na pół z kolezanka lubisz?[O] @Kasia! @Sasquatch [P] Piona ?[O] Żółwik Spadochroniarz [P] Co tam u Ciebie mordo ?[O] A no dobrze[P] Zacząłeś już pisać książkę o mnie ? : D[O] Oczywiście[P] Prawko masz ? Jeśli nie, to czy masz zamiar robić ?[O] Mamm[P] Jaki samochód chciałbyś mieć ?[O] Nowszego fiata Punto :/[P] Ulubiona książka ?[O] LOTR[P] Film ?[O] LOTR[P] Kiedy pijemy % xd ?[O] Proponuj[P] Co o mnie sądzisz ?[O] Sasu xd[P] No to trzym się ! Cześć :D[O] Narka [P] Masz lęk wysokości?[O] Do 25m daje rade wejść, większej drabiny na podziele nie mamy :/[P] Jesteś moim fanem?[O] FanClub Pyni GO[P] Kupisz mi skina?[O] Jak na ts będziesz wchodzić[P] Co dobrego Ci ugotować?[O] Nalesniki poprosze :3[P] Co sprawia, że na Twojej twarzy od razu pojawia się uśmiech?[O] Widok żywych ludzi, bo Ci martwi to mnie już nie ruszają xd[P] Wymień swoje trzy zalety[O] Lekko szurnięty xd, zalotny, pewny siebie[P] Co o mnie sądzisz?[O] Fajna laska[P] Jak podoba Ci się pełnienie funkcji opiekuna? Jakie ma to plusy, a jakie minusy?[O] Jest super. Plusy takie ze mam kolrek i władze a minusy to mam mało czasu bo ciagle ktos pisze -,-[P] Cieszysz się, że w końcu dostałeś pytania ode mnie?[O] Skakam z tej drabiny z 1 pytania xd[P] Lubisz denerwować Krystiana?[O] KOCHAM[P] Napiszesz mi jeszcze jakiś liścik miłosny na lolu?[O] A Krystian ma pasy?[P] Kiedy ustawisz sobie nick z moim imieniem?[O] Jak wbijesz :([P] To prawda, że ustawiasz taki nick, bo uważasz, że moje imię jest bardziej męskie od Twojego?[O] Nie wiem kto Ci to powiedzial ale nigdy nie maiłem nicku z twoim imieniem xd[P] Uśmiechasz się teraz?[O] Oczywiscie[P] Ile już odpowiadasz na pytania?[O] Chwile bo se je przygotowałem wczesniej xd @S3ReK [P] Siemka[O] Elo[P] Tęskniłeś?[O] Nie[P] Co tam mordeczko?[O] OK[P] Co z twoją dziewczyną już z nią nie jesteś bo nie ogarniam...[O] Ja też nie[P] Najładniejsza laska z forum?[O] @Kasia![P] Widziałem, że napiszesz Kasie[O] Ja też wiedziałem ze ją napisze @Kasia![P] Dlaczego strażak ?[O] Zajawka od 4 roku żcyia[P] Co sobie o mnie myślałeś jak mnie poznawałeś ^^[O] "Co za debil..."[P] Jaka jest najbardziej szalona rzecz, którą zrobiłeś?[O] BRAK[P] Czy masz rodzeństwo? Młodsze, starsze?[O] Młodsze[P] Gdybyś miał do wyboru mieszkanie w wielkim mieście, albo na wsi, co byś wybrał?[O] Wieś[P] Lubisz mnie?[O] Nie xd[P] W co lubisz grać na komputerze?[O] CS[P] Jaki masz telefon?[O] Komórkowy[P] Jesteś ze mną szczery ? ...[O] NIE XD[P] Lubisz zime czy tez wolisz lato?[O] Zima[P] Masz rodzine za granica?[O] NIEMCY +Dla urozmaicenia "Co wolisz" Coca Cola/Pepsi:ColaDługopis/ołówek: długopisŚwiatło włączone/wyłączone: włączoneCiemny/jasny: JasnyMcDonalds/KFC: MCDSkittles/M&M's: Skittles XDBogaty&nieszczęśliwy/szczesliwy&biedny: Zależy co rozumiesz przez te pojęcia @Kasia! [P] Co tam BFF?[O] 9x-7i > 3(3x-7u)[P] Jak to jest być ninją, która została "wyboostowana" na opiekuna w kilka dni po otrzymaniu okresu próbnego?[O] Dzięki Karol :D[P] Czekałeś na moje pytania?[O] Najbardzije <3[P] Fajne te lekcje biologii masz? XD[O] Dziękujee xd[P] Czemu ta sieć?[O] Tak szczerze to przez Gangusia i Domelka xd[P] Fajnie jest być opiekunem?[O] Dobrze wiesz XD[P] To uczymy się moda?[O] No musimy bo Karol krzyczy[P] Ile będziesz mnie o to męczył^?[O] Do końca moich dni![P] Chce ci się?[O] Świat wiecznie gna do przodyuA my z Nim Bóg wie gdzieI pewnie nigdy wiecej juz nie spotkamy sięTak bardzo pragnę Cię i ufam CiI będe kochał Cię do końca moich dni.Nie wiedzieć czemutak dziwnie los połaczył Naspodobno w życiu zdarza się to tylko raz.Tak bardzo pragnę Cię i ufam CiI będe kochał Cię do końca moich dniNie warto dziś dzielić je, na dobre czy złeGdy nie ma CieTak bardzo pragnę Cię i ufam CiI będe kochał Cię do końca moich dni[P] :ninja:?[O] Cichy xd[P] Jakie inne sposoby na podryw kolega ci jeszcze przekazał? XD[O] X=podaj rzecz którą chcesz wiedzieć xd @Weronikaa [P] Jak tam lamko?[O] OK kozo [P] Lubisz mnie?[O] Tak [P] Co o mnie sadzisz?[O] Pijus [O] Czemu moje fotki rozpowszechniasz?![P] Nie wiem o czym mówisz, zapytaj @QubaS [P] Zostawisz ta biedna Kasie?[O] NIGDY [P] :ninja:? [O] Niee Nominuje: Edited November 4, 2016 by Miechu 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GryTrean 685 Posted November 4, 2016 Share Posted November 4, 2016 WHERE NOMINACJA? + Za odpowiedzi :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kasia! 3,386 Posted November 4, 2016 Share Posted November 4, 2016 (edited) [P] Chce ci się? [O] Świat wiecznie gna do przodyu A my z Nim Bóg wie gdzie I pewnie nigdy wiecej juz nie spotkamy się Tak bardzo pragnę Cię i ufam Ci I będe kochał Cię do końca moich dni. Nie wiedzieć czemu tak dziwnie los połaczył Nas podobno w życiu zdarza się to tylko raz. Tak bardzo pragnę Cię i ufam Ci I będe kochał Cię do końca moich dni Nie warto dziś dzielić je, na dobre czy złe Gdy nie ma Cie Tak bardzo pragnę Cię i ufam Ci I będe kochał Cię do końca moich dni Znaczy się, o co tu wgl chodzi kumplu? xDDDDDD [P] ( ͡° ͜ʖ ͡°) [O] Kasia! :3 Albo to? xDDDDDDDDDD Edited November 4, 2016 by Kasia! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SASU 430 Posted November 4, 2016 Share Posted November 4, 2016 Aleś się rozpisał :v. Pfff xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shino 1,883 Posted November 5, 2016 Share Posted November 5, 2016 [P] Lubisz denerwować Krystiana? [O] KOCHAM żaaa łooo sneee [P] Napiszesz mi jeszcze jakiś liścik miłosny na lolu? [O] A Krystian ma pasy? a żebyś wiedział Grubas jednym słowem, co poradzić Link to comment Share on other sites More sharing options...
Umciaak * 1,502 Posted November 5, 2016 Share Posted November 5, 2016 (edited) [P] dlaczego Tibia [O] bo nie hot dogi z Orelna XD wygryw ++++ dz za nomine! Edited November 5, 2016 by Orlen Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts