WciazAktywnyBan 0 Posted November 5, 2016 Share Posted November 5, 2016 Nick:Still@ctiveBan Imię:Jędrek Wiek:24Znajomość AMX (1-10): Może z 5 Znajomość regulaminu serwera: dobreSprawny i działający mikrofon:TakLink do swojego GameTracker'a**: http://www.gametracker.com/player/Still%40ctiveBan/193.33.176.64:27015/Parę słów o sobie **:Dużo gram,nie gram ani nie grałem na żadnych haxach,skryptach czy czymś tam za co dostałem perma nie dawno,kulturalny i z chęcią popilnuje porządku na serwie Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**:Amazing powiedział że mogę napisać że chce adma i to rozpatrzycie :)Czy posiadasz STEAM? (Tak/Nie):NieIle czasu możesz poświecić na serwerze:od 3 do 5 godzin W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy):dni robocze 10-13,22-? ,w weekendy czasem nawet cały dzieńCzy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków):Tak ale kilka lat temu Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoteczeQ 123 Posted November 5, 2016 Share Posted November 5, 2016 Na tak Wiek Był adminem Dużo czasu spędza na serwie Mikro Ogarnięty 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kasia! 3,386 Posted November 6, 2016 Share Posted November 6, 2016 Parę słów o sobie **:Dużo gram,nie gram ani nie grałem na żadnych haxach,skryptach czy czymś tam za co dostałem perma nie dawno,kulturalny i z chęcią popilnuje porządku na serwie Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**:Amazing powiedział że mogę napisać że chce adma i to rozpatrzycie W tym momencie, jestem na nie. Dlaczego? Podanie piszesz, nie że ktoś ci na to pozwolił, a opiekun od razu ciebie przyjmie. Tylko, żeby utrzymać dobra atmosferę na serwerze, z takim podejściem jak napisałeś to podanie, mogę stwierdzić, ze masz olewkę po całości na to, a chcesz tylko admina. Minusem też jest brak steam, ale "bywa". Ale, bądźmy realistami i patrząc po zachowaniu na serwerze, godzinach spędzonych, można ci dać okres próbny. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
S3ReK 293 Posted November 6, 2016 Share Posted November 6, 2016 Jestem na Nie ... Czy ty właśnie napisałeś podanie bo ktoś inny tego chciał? Coś o sobie to coś o sobie a nie o twojej historii z czitami. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miechu 683 Posted November 7, 2016 Share Posted November 7, 2016 Okres próbny. Zgłoś się na PW Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miechu 683 Posted November 7, 2016 Share Posted November 7, 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Twoje podanie zostało przyjęte. Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdźPozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts