WciazAktywnyBan 0 Opublikowano 5 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2016 Nick:Still@ctiveBan Imię:Jędrek Wiek:24Znajomość AMX (1-10): Może z 5 Znajomość regulaminu serwera: dobreSprawny i działający mikrofon:TakLink do swojego GameTracker'a**: http://www.gametracker.com/player/Still%40ctiveBan/193.33.176.64:27015/Parę słów o sobie **:Dużo gram,nie gram ani nie grałem na żadnych haxach,skryptach czy czymś tam za co dostałem perma nie dawno,kulturalny i z chęcią popilnuje porządku na serwie Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**:Amazing powiedział że mogę napisać że chce adma i to rozpatrzycie :)Czy posiadasz STEAM? (Tak/Nie):NieIle czasu możesz poświecić na serwerze:od 3 do 5 godzin W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy):dni robocze 10-13,22-? ,w weekendy czasem nawet cały dzieńCzy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków):Tak ale kilka lat temu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BoteczeQ 123 Opublikowano 5 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2016 Na tak Wiek Był adminem Dużo czasu spędza na serwie Mikro Ogarnięty 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia! 3 386 Opublikowano 6 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2016 Parę słów o sobie **:Dużo gram,nie gram ani nie grałem na żadnych haxach,skryptach czy czymś tam za co dostałem perma nie dawno,kulturalny i z chęcią popilnuje porządku na serwie Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**:Amazing powiedział że mogę napisać że chce adma i to rozpatrzycie W tym momencie, jestem na nie. Dlaczego? Podanie piszesz, nie że ktoś ci na to pozwolił, a opiekun od razu ciebie przyjmie. Tylko, żeby utrzymać dobra atmosferę na serwerze, z takim podejściem jak napisałeś to podanie, mogę stwierdzić, ze masz olewkę po całości na to, a chcesz tylko admina. Minusem też jest brak steam, ale "bywa". Ale, bądźmy realistami i patrząc po zachowaniu na serwerze, godzinach spędzonych, można ci dać okres próbny. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S3ReK 293 Opublikowano 6 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2016 Jestem na Nie ... Czy ty właśnie napisałeś podanie bo ktoś inny tego chciał? Coś o sobie to coś o sobie a nie o twojej historii z czitami. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miechu 683 Opublikowano 7 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2016 Okres próbny. Zgłoś się na PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miechu 683 Opublikowano 7 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Twoje podanie zostało przyjęte. Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdźPozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi