*_* 89 Opublikowano 5 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2016 1. Nick: Buu_szeK2. Imię:Konrad3. Wiek:154. Znajomość regulaminu serwera (średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10):8/10 5. Sprawny i działający Mikrofon?(Tak/Nie)**:Tak6. Link do swojego GT**:http://www.gametracker.com/player/Buu_szeK/193.33.177.87:27051/7. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać strażnikiem JB**:Witam ! :)Mam na imię Konrad i od razu przyznaje się, że nie lubię mówić o sobie.Czemu ja mam zostać strażnikiem ? Ponieważ jak na swój wiek jestem ogarnięty. Ludzie mnie lubią, umiem się z każdym dogadać i rozwiązać każdy spór.8. Czy posiadasz STEAM(Tak/Nie)podaj Steam_ID jeśli tak:Nie. Ale jeśli będzie wielka potrzeba to kupię.9. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?:Około 1.5h dziennie. 10. W jakich godzinach grasz(Dni robocze, weekendy):Dni robocze: 16:00-:18:00/20:00-22:00Weekendy: Ciężko określić na pewno od 20:00 do tej pory aż liczba ludzi na serwerze zejdzie poniżej 5. 11. Cz przeszedłeś już mutację?(Tak/Nie):Jestem w trakcie.12. Staż w grze counter strike 1.6:Z 5 latek będzie.13. Czy byłeś już adminem?( Nie podajemy linków ):Tak, nawet na tym serwerze :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ViXaPiXa 221 Opublikowano 6 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2016 (edytowane) jestem na TAK : +da się z nim dogadać +kultura na serwerze +/-gt do poprawy + zna regulamin i to perfekt powodzenia buszu :pije: Edytowane 6 Listopada 2016 przez adamek123 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k3_ 79 Opublikowano 6 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2016 (edytowane) Jestem na Tak.(okres próbny) Gt +/- Kultura + Zna regulamin + Miły, spokojny, pomocny gracz. Można dać mu szansę. Edytowane 6 Listopada 2016 przez k3_ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tuptusiowy 26 Opublikowano 7 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2016 Jestem na Tak . Regulamin + Miły + GT +/- Myślę że okres próbny będzie dobrym rozwiązaniem :D 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rac0 39 Opublikowano 7 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2016 Jestem za okresem próbnym Strażnik by się przydał na serwie ponieważ niektórzy nie mają czasu nawet wbic na serwa zastrzeżeń nie mam co do tego podania nie będę wymieniał plusów i minusów bo powyżej inni napisale na tw temat Powodzenia ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gang Albanii 280 Opublikowano 7 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2016 Przyjęty na okres próbny. Zapraszam na PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gang Albanii 280 Opublikowano 7 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Twoje podanie zostało przyjęte. Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdźPozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi