マテウシュ ♡ / ★Mati★ 16 Posted November 6, 2016 Share Posted November 6, 2016 (edited) 10 październik 2015 - 18:37 1. Nick: Mam wiele nicków ale większość mówi na mnie : Mati lub Tenshi 2. Imię: Mateusz 3. Wiek: 18 <3 4. Znajomość Smx(średnie, dobre, bardzo dobre): Bardzo Dobre xD 5. Mikrofon(Tak/Nie): Mam nawet 3 xD 6. Składka (Tak/Nie): Tak 7. Link do swojego GameMe**: http://classicffa.ga...ayerinfo/237485 8. Steam_ID: STEAM_1:1:114752506 9. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem: Witam jestem Mateusz Większość osób mnie zna ale napiszę dla tych którzy mnie nie znają. Uczęszczam do 3 Klasy Technikum Informatycznego. Interesuję się Grami , Sportem ( Koszykówką i siatkówką ), Oraz krajami Azjatyckimi.Resztę mogę opowiedzieć osobiście na ts . 10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: Wiele 11. W jakich godzinach grasz(Dni robocze, weekendy)**: Gram raczej wieczorami 12. Staż w grze counter strike Global Offensive: Teraz ok 2.500h+ 13. Czy byłeś już adminem?( Nie podajemy linków )**: Byłem Opiekunem tego servera ** - bardzo ważne(Bez tego punktu podanie zostanie odrzucone) Edited November 6, 2016 by マテウシュ ♡ / ★Mati★ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
eQu 113 Posted November 6, 2016 Share Posted November 6, 2016 (edited) Jestem na tak. Na serwerze jesteś często. Ogarniać gre ogarniasz. Z tego co się dzisiaj dowiedziałem już miałeś opiekuna . ++++ Edited November 6, 2016 by eQu Link to comment Share on other sites More sharing options...
ReVoaKaBarteK 65 Posted November 6, 2016 Share Posted November 6, 2016 Znana osoba na serwerze, dobrze sprawował swoją funkcje. Nie widzę żadnych przeciwności. Jestem na tak :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kukson 40 Posted November 6, 2016 Share Posted November 6, 2016 Jestem na TAK !! Działający mikrofon + Składka + Znajomość SB + Zaufany jak i znany na serwerze (miał admina i opiekuna) + Ostatnio bardzo aktywny + Same pozytywy. Pozdrawiam Kukson :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amej 21 Posted November 6, 2016 Share Posted November 6, 2016 Nie ma co dużo mówić, był opiekunem, raczej dobrze się sprawował, wyszsktim znany. :D Jak najbardziej na TAK Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crypton2309 104 Posted November 6, 2016 Share Posted November 6, 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Twoje podanie zostało przyjęte. Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdźPozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts