マテウシュ ♡ / ★Mati★ 16 Opublikowano 6 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2016 (edytowane) 10 październik 2015 - 18:37 1. Nick: Mam wiele nicków ale większość mówi na mnie : Mati lub Tenshi 2. Imię: Mateusz 3. Wiek: 18 <3 4. Znajomość Smx(średnie, dobre, bardzo dobre): Bardzo Dobre xD 5. Mikrofon(Tak/Nie): Mam nawet 3 xD 6. Składka (Tak/Nie): Tak 7. Link do swojego GameMe**: http://classicffa.ga...ayerinfo/237485 8. Steam_ID: STEAM_1:1:114752506 9. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem: Witam jestem Mateusz Większość osób mnie zna ale napiszę dla tych którzy mnie nie znają. Uczęszczam do 3 Klasy Technikum Informatycznego. Interesuję się Grami , Sportem ( Koszykówką i siatkówką ), Oraz krajami Azjatyckimi.Resztę mogę opowiedzieć osobiście na ts . 10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: Wiele 11. W jakich godzinach grasz(Dni robocze, weekendy)**: Gram raczej wieczorami 12. Staż w grze counter strike Global Offensive: Teraz ok 2.500h+ 13. Czy byłeś już adminem?( Nie podajemy linków )**: Byłem Opiekunem tego servera ** - bardzo ważne(Bez tego punktu podanie zostanie odrzucone) Edytowane 6 Listopada 2016 przez マテウシュ ♡ / ★Mati★ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eQu 113 Opublikowano 6 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2016 (edytowane) Jestem na tak. Na serwerze jesteś często. Ogarniać gre ogarniasz. Z tego co się dzisiaj dowiedziałem już miałeś opiekuna . ++++ Edytowane 6 Listopada 2016 przez eQu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ReVoaKaBarteK 65 Opublikowano 6 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2016 Znana osoba na serwerze, dobrze sprawował swoją funkcje. Nie widzę żadnych przeciwności. Jestem na tak :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kukson 40 Opublikowano 6 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2016 Jestem na TAK !! Działający mikrofon + Składka + Znajomość SB + Zaufany jak i znany na serwerze (miał admina i opiekuna) + Ostatnio bardzo aktywny + Same pozytywy. Pozdrawiam Kukson :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amej 21 Opublikowano 6 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2016 Nie ma co dużo mówić, był opiekunem, raczej dobrze się sprawował, wyszsktim znany. :D Jak najbardziej na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crypton2309 104 Opublikowano 6 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Twoje podanie zostało przyjęte. Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdźPozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi